Unødvendigt pointtab i Karlslunde

13. april 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

4. min. 0-1 Mikkel Jensen

25. min. 1-1

29. min. 1-2 Malthe Sjørslev

40. min. 2-2

43. min. 2-3 Lasse Frendrup

69. min. 3-3

Stik imod spil og chancer måtte de blå blusede Holbæk drenge køre retur til 4300 med blot et enkelt point.

Kampen startede ellers planmæssigt med en tidlig scoring efter blot 4 minutter af Mikkel Jensen efter en lækker assist af anfører Ferdinand Bangsgaard. Holbæk fortsatte efter scoringen deres dominans, men første gang at hjemmeholdet kom frem til en afslutning efter 25. minutter blev det til en scoring og dermed 1-1.

Det gav et øjeblik en chance for point til Karlslunde, men det varede kun et par minutter inden Malthe Sjørslev sendte en flot afslutning afsted i krydset og 1-2 til Holbæk.  

Karlslundes få chancer i kampen blev desværre skabt af Holbæk mandskabet der enten valgte at droppe deres returløb eller ved at de ganske enkelt spillede deres offensiv spillere fri til chance i eget opspil og udligningen til 2-2 var præcis en sådan situation.

Igen kom der en hurtig trods reaktion på det ikke retvisende 2-2 resultat og Lasse Frendrup sendte et flot spark i mål inden pausefløjt og dermed 2-3 og afsted ind i varmen på en meget kold april dag i Karlslunde.

2. halvleg startede som den 1. med Holbæk som klart dominerende og i perioder stod chancerne i kø, men i stedet for at få lukket kampen reducerede Karlslunde igen på en af deres få chancer.

At HBI ikke fik alle 3 point skyldes ganske enkelt at uskarphed i feltet for det var bestemt ikke mulighederne der manglede.

Manager Morten Skovby var efter kampen på ingen måde tilfreds med det ene point kampen bidrog til.

Med sejr andetsteds til både Avedøre og Herlev skrumpede forspringet da også med et par point, hvor der nu er 2 point ned til Avedøre og 7 point ned til Herlev som er kommet rigtig godt i gang i forårssæsonen med ikke mindre end 15 scoringer og 10 point i forårets første 4 kampe.

Netop Herlev kampen i næste uge kan gå hen og blive en nøglekamp, da HBI med en sejr kan få skabt sig et solidt forspring på 10 point ned til de formstærke drenge fra Herlev og det må forventes at Avedøre tar alle 3 point når de møder bundholdet fra Tårnby.

Det har været en spændende start på forårsturneringen og HBI drengene har brug for al den opbakning de kan få både på hjemme- og udebane, så kom og bak op når holdet spiller kamp i Herlev på lørdag d. 20. april med start kl. 13.30.