Ubesejret - og klar til serie 1

16. juni 2019 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Sæsonens korteste referat: 0-0

Det kraftige tordenvejr med et mylder af lynnedslag, der drev henover Sjælland på Dannebrogs 800-års fødselsdag holdt spillerne fra Kirke Såby og Holbæk i sikkerhed indendørs. Efter lidt udsættelse endte sæsonens sidste kamp med at blive aflyst med resultatet 0-0.

En overbevisende sæson set med tal:

  • Holdet opnåede den suverænt bedste målscore i de fire serie 2-rækker: 94-15, hvilket betyder, at de har lavet lidt over 4 mål pr. kamp og lukket under 1 ind.
  • De var tæt på fuldt hus med erobringen af 60 point af 66 mulige.
  • De opnåede hele 19 sejre i træk og gik ubesejret gennem hele sæsonen.
  • Hele 8 clean sheet kunne holdet præsentere.
  • Med 35 fuldtræffere må Jesper Halling være topscorer i serie 2.

Sæsonen er dog ikke helt slut for de dygtige serie 2-spillere. Som vinder af deres række skal de spille om SM mod de 3 andre vindere i serie 2.

Semifinalen spilles på hjemmebane på tirsdag d. 18. juni kl. 19, hvor der kan forventes noget mere modstand end holbækkerne har været vant til. De skal møde FC Rudersdal, som i pokalturneringen ganske imponerende vandt over Tuses sjællandseriehold.

Det er uden tvivl en stærk modstander, og skal de lokale unge talenter videre til finalen – som, hvis det lykkes, afvikles i Holbæk på lørdag – får de brug for opbakning. Så – kom og støt andetholdet med at runde en fantastisk sæson af.