Uafgjort 2-2 i sidste træningskamp

17. marts 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Mikkel Jensen

1-1

2-1

2-2 Malte Sjørslev

Kampene mod Odsherred er ofte tætte lokal opgør hvor temperamenterne til tider kommer lidt i kog på banen uanset om der er point på spil eller det ”kun” er æren man spiller for. Det var ingen undtagelse i den sidste træningskamp mod lokal rivalerne fra FK Odsherred.

DS holdets sidste træningskamp startede ellers planmæssigt, hvor Holbæk mandskabet satte sig tungt på spillet. Mikkel Jensen scorede et flot mål efter en perfekt dyb bold fra Ferdinand Bangsgaard.

Odsherred udlignede kort før pausen efter en forsvarsfejl.

Odsherred valgte i lange perioder at stå lavt og kompakt i 5-4-1. HBI havde kampen igennem boldovertaget, men havde svært ved at skabe de helt store chancer.

I anden halvleg opstod der et par hektiske situationer mellem begge holds spillere. Det gav rytme brud og det ramte Holbæk holdet mest.

Manager Morten Skovby udtalte efter kampen, at spillerne skal være bedre til at håndtere disse situationer. Det ødelægger rytmen når vi mister hovederne og lader os frustrerer. Så det var den gode læring fra kampen. Fodbold er også et mentalt spil hvor den klogeste ofte vinder udtalte Manageren.

Odsherred bragte sig i anden halvleg foran 2-1 og Malte Sjørslev udlignede 5 min efter.

Holdet har nu haft en lang opstart med masser af kampe til den 28 mand store trup, så nu skal det blive spændende at se hvem trænerteamet vurdere bedst kan løse opgaven i næste weekend hvor turneringen starter.

1. turneringskamp mod BSF spilles på søndag d. 24. marts kl. 13.00 på Borgmestergårdsvej.

Det er kun vejrguderne og Holbæk kommune der beslutter om kampen skal spilles på SuRi Park eller den bliver flyttet op på kunsten, men uanset håber vi at mange tilskuere vil dukke op til et brag af en fodboldkamp – der bliver fuld fart på fra 1. fløjt.