Tyveri ved solnedgang

21. august 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

1-0 Patrick Andersen (76 min.) 

En 1. halvleg med total HB&I dominans udløste 0 scoringer og så kunne SB&I med sin scoring i 76. minut sætte 3 point på kontoen.

Holbæk drengene leverede i første halvleg en sand fodboldoplevelse, hvor spillerne fra Slagelse i store perioder af de første 45 minutter lignede træningskegler.

Med tempofyldt kombinationsspil byggede de unge Holbæk drenge spillet op fra bagerste kæde og satte det ene gode angreb op efter det andet.

Frustrationen hos Slagelse spillerne var da heller ikke til at overse, hvor de rødblusede forsøgte at kæmpe sig ind i kampen med både arm-lås og karatespark.  

At den lange periode af spilovertag ikke udløste et par eller flere scoringer var for tilskuerne på lægterne en gåde, men en kombination af manglende skarphed i feltet og godt målmandsspil gjorde desværre at pausestillingen forblev 0-0.

Slagelse kom bedre ud til 2. halvleg og kampen blev en mere jævnbyrdig affære, hvor spillet med Holbæk øjne ikke gled så smurt som i 1. halvleg.

Cheftræner Lars Feist var efter kampen naturligvis ikke glad for resultatet som han vurderede til at være tyveri, men også måtte konstatere, at sådan er fodbold jo også.

Cheftræneren var helt på linje med det som tilskuerne var vidne til, at HB&I drengene leverede en fremragende 1. halvleg, hvor han også gerne havde set, at det havde udløst 2-3 mål.

Feist var ærgerlig over at holdet ikke formåede at finde de samme mellemrum som holdet mestrede i 1. halvleg og så indtil Slagelse scoringen en chancefattig 2. halvleg. På positiv siden så cheftræneren til gengæld en god reaktion efter Slagelse målet, hvor holdet tilspillede sig endnu et par store chancer som desværre ikke blev udnyttet.

Skal holdet spille med i den sjove ende af rækken, så skal udnyttelses procenten på de tilspillede chancer op, og mon ikke Gilberto Macena, der kiggede med fra tilskuerpladserne, gerne havde set sin fod på et par af de store chancer holdet kom frem til.    

Holdet skal hurtigt tilbage på sporet og heldigvis går der kun 3 dage inden de igen får muligheden. Lørdag kl. 15.00 skal de blåblusede en tur til Klampenborg, hvor Skovshoved der ligger et enkelt point efter HB&I, byder HB&I op til kamp.