Travl 1. uge for Sportschefen

29. juni 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Talentchef Rasmus Stenild der midlertidigt er sat ind som sportschef har haft en travl 1. uge, hvor han beretter, at samtalerne med spillerne er gået rigtig godt.

Som de første til at få en status på strategi, spillertrup og træner/lederstab, var sponsorerne inviteret på Maskinværkstedet for at få en god indsigt i arbejdet hen i mod den forestående sæson.

De første 13 spillere, der alle var en del af truppen i sidste sæson, er på plads og Stenild fortæller, at han har en klar målsætning om, at truppen kommer til at være meget identisk med sidste sæson, hvor holdet var helt suveræne i Danmarksserien.

Kontinuitet er et af nøgleordene fortæller sportschefen, og han ser derfor meget gerne, at sommervinduet bliver en Tottenham transfer, som Stenild kalder det, hvor udvikling af noget der allerede fungere skal prioriteres og at vi som klub fortsætter arbejdet med at bringe egne talenter fra ungdomsafdelingen videre op til 1. holdet.

Følgende spilere er endeligt på plads:

Birol Serinkanli, Sebastian Johansen, Mads Bobjerg Larsen, Lasse Frendrup, Frederik Ruhr, Mathias Eistrup Larsen, Simon Engberg, Jonas Lund, Benjamin Bang, Kristian Skovby, David Paris, Kristian Paris, Nikolaj Frandsen

Ud over ovenstående er der et glædeligt gensyn med et af klubbens store talenter Casper Borød, der i de sidste 4 sæsoner har været i Lyngby boldklub og spillet ligabold. Casper bliver efter sommerpausen 1. års senior og sammen med ham starter yderligere 7 fra sidste års U19 hold op sammen med senior 1 truppen. Det er Christian Olsen, Gustav Madsen, Rasmus Jensen, Alexander De Lellis Stroustrup, Nicolai Olsen, Peter Pelé Hansen & Victor Kofoed.

Rasmus Stenild kan dog ikke sætte tempoet ned endnu, da der fortsat er en halv trup tilbage der skal arbejdes på plads, og sideløbende med det afholdes der samtaler med cheftrænerkandidater og eventuelle spillere der kan gå ind og forstærke truppen.

Sportschefen er meget fortrøstningsfuld og oplever en rigtig god opbakning fra klubbens spillere og træner-/ledere.

Foto: Laila Versemann