Til angreb mod Greve trods pinlige baneforhold

26. april 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Efter to udekampe mod topholdene fra Karlslunde og Herlev, er det endelig tid til en hjemmekamp på SuRi Park og for første gang i år på græs.

Selvom underlaget på Stadion er under al kritik, så har spillerne og trænerteamet valgt at gennemføre kampen på SuRi Park for at tilgodese HBIs sponsorer og øvrige tilhængere, da det bestemt ikke er af sportslige hensyn at valget er blevet truffet. Man skulle ellers tro at Holbæk kommune også var interesseret i at bidrage til, at få klubben tilbage i divisionerne igen og derfor burde sørge for almindelig klargøring af banen, men dette er desværre ikke tilfældet.

Ifølge Manager Morten Skovby er weekendens modstander fra Greve en spændende en af slagsen, der efter hans vurdering på deres bedste dage kan tage point fra de fleste hold i rækken.

I efteråret trak HBI sig sejrrigt ud af begge kampe med maksimale 6 point med en samlet målscore på 3-0.  Skovby melder da også klart ud, at holdet selvfølgelig går til kamp med et mål – nemlig at putte ekstra 3 point ind på den i forvejen flotte pointhøst i DS rækken.

Manageren tager dog på ingen måde let på opgaven og ser måske den største udfordring i eget omklædningsrum, da holdet efter 3 uger mod nummer to, tre og fire i rækken, nu skal finde motivation og gejst til at skulle spille mod et hold fra den lavere placering i rækken og ser derfor frem til at se hvordan holdet håndterer opgaven mod Greve.

HBI mandskabet er fortsat ubesejrede i foråret og har i mod topholdene hentet tre point mere i foråret end de gjorde i efteråret, så alt i alt en tilfredsstillende start på foråret.

Det giver ifølge Morten Skovby naturligvis holdet god selvtillid og tro på egne evner inden sæsonens sidste otte kampe. Der er fortsat 24 point at spille og Manageren fastholder som det jo er meget velkendt i sportens verden, nemlig at holde fokus på én kamp af gangen.    

Manageren fortæller, at der er stor tilfredshed med alle 28 spillere i truppen, som der ifølge Skovby har gjort det rigtig godt i foråret. Som bekendt udgør spillerne i truppen både klubbens første- og reservehold og derfor fremhæver Skovby da også, at reserveholdet har vundet forårets tre første kampe, endda mod de direkte modstandere i toppen af rækken og dermed fører reserveholdet også deres turnering.

Der er lagt op til en festlig søndag på SuRi Park og derfor skal der fra hele trænerstaben og alle spillerne omkring holdet lyde en stor opfordring til, at komme og bakke op om holdet når der fløjtes op til kamp på søndag d. 28. april kl. 13:00.