The Young Guns lod fødderne tale

2. juni 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Mickey Mikander 3. minut

0-2 Rasmus Lundvig Hansen 75. minut

1-2 Frederik Stokholm (OG) 85. minut

2-2 Kristian Paris 90 minut

2-3 Kristian Engberg Skovby 90 minut

Den næstsidste kamp (nogensinde) på Borgmestergårdsvej, lignede kort før slutfløjt et nederlag mod bundholdet fra Taastrup, men indskiftningen af 3 førsteårs seniorer 15 minutter før slutfløjt gjorde forskellen.

Set udefra startede kampen ellers planmæssigt, hvor Mikkel Jensen fik muligheden for at sætte den første scoring ind efter få sekunder, men bolden ramte stolpen og dermed fortsat 0-0 på tavlen.

Den forventede nemme sejr blev hurtigt vekslet til en kamp, hvor HBI skulle jage målene, da Taastrup efter 3 minutter kunne sætte den første scoring i mål til 0-1.

1. halvleg lignede mest af alt et Holbæk mandskab, hvor en del af truppen allerede var gået på sommerferie og derfor fik holdet aldrig sat det tryk på modstanderen, som man ellers er vant til at se.

2. halvleg satte hjemmeholdet fra Holbæk sig på og Taastrap blev trykket langt tilbage på egen banehalvdel, men alligevel var det Taastrup der efter 75 minutter kunne bringe sig på 0-2.

Manager Morten Skovby tog konsekvensen af den mildest talt ringe præstation og indskiftede 3 første års seniorer. I sær de 2 offensive indskiftninger gjorde en forskel og netop Kristian Skovby og Simon Engberg fik i den grad sat tempo i spillet og var da også involveret i alle 3 scoringer til hjemmeholdet på bare 9 minutter.     

Om det var jagten mod tangeringen på de 20 sejre uden nederlag, eller et klart signal til træneren, at de er klar til divisionsbold efter sommerferien vides ikke, men ganske imponerende så det ud, da de med flotte pasninger, præcise indlæg og flotte scoringer vendte et 0-2 nederlag til en sejr på 3-2.

Manager Morten Skovby havde efter kampen da også svært at sætte ord på, men kunne kun sende en kæmpe ros til de drenge der tog sagen i egen hånd og med et smil på læben kunne berette, at det sgu kræver mandsmod at være så langt nede i sækken, både på og ude for banen, og så lave sådan et comeback i de sidste 15. minutter. Det er klasse og siger mere end ord.

Der er nu kun 2 kampe tilbage i DS rækken og næste kamp spilles ude mod Avedøre som jo førte rækken inden forårssæsonen, men hvor holdet i de seneste par måneder har sat det hele over styr, og nu er hele 20 point efter HBI der med 60 point suverænt ligger i spidsen.