Tålmodighed bag den trettende sejr i træk

29. april 2019 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Der var aldrig rigtig spænding om udfaldet af mandag aftens opgør på kunsten, hvor det sejrsvante andethold i serie 2 var værter for Svogerslev. Andetholdet havde massiv overvægt i boldbesiddelse, men havde svært ved at trænge igennem gæsternes meget kompakte defensiv, og kampen blev reelt først lukket efter 70 minutter, da holbækkerne øgede føringen til 3-1.

Hjemmeholdet bragte sig på sejrskurs allerede efter 10 minutter, da Kristian Paris flot steg til vejrs efter et hjørnespark og headede bolden i nettet. Da var der måske nogle, der havde set efterårets storsejr i Svogerslev, der havde forventet et deja vu. Sådan kom det ikke til at gå. Stik mod spil og chancer udlignede de godt kæmpende gæster i det 18. minut.

Andrew Kakooza bragte igen Holbæk i spidsen efter 33. minutter, men værterne havde gennem det meste af kampen svært ved at åbne det kompakte forsvar.

”Vi er tålmodige og sidder på det hele”, lyder det fra en tilfreds cheftræner Jimmi Falk, der også glædede sig over det gode forsvarsarbejde, hvor der ikke blev givet meget væk, selvom han dog godt kunne ærgre sig lidt over, at Svogerslev fik lov at udligne på en dødbold.

Spændingen om udfaldet forsvandt helt, da Simon Engberg erobrede bolden fra målmanden og sendte den i et tomt net. Kort før tid kom indskiftede Magnus Christoffersen, der normalt vogter målet, men i dagens kamp spillede på den offensive midtbane, også på måltavlen.

Med sejren har andetholdet sat sig solidt på førstepladsen og kursen mod oprykningen er i den grad sat med 15 kampe uden nederlag og sejre i de sidste tretten.

På lørdag skal holdet til Roskilde og møde KFUM, hvor de skal forsøge at fortsætte den fornemme stime.

Magnus Christoffersen havde forladt sin normale målmandspost og scorede som midtbanespiller kampens sidste mål (foto: Laila Versemann)