Superliga nyt fra 2114

26. februar 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Træningslejrens 2 spillere med flest Superliga, Nordic Bet liga og Ungdomslandsholdkampe på CVet – Mikkel Jensen og Jeppe Illum fik sammen med 1. års senior spilleren Alexander Stroustrup ordre om at sende nyt hjem til Danmark og så kan Cheftræner Lars Feist jo selv vurdere om de med dagens nyt fra Tyrkiet mon kan være i spil til sæsonbraget mod arvefjenderne fra Slagelse.

For sarte sjæle skal I vide at artiklen kan tænkes at være krydret med lidt ironi J

Dagen startede med at værelse 2114 som altid stod tidligt op for at løbe den daglige 8 kilometer på stranden, hvorefter den stod på dagens morgenmad som selvfølgelig bestod af skyr med quinoa.


Herefter kunne man som mange af de andre spillere tage sig en lur inden mentaltræning klokken 9.30, men ikke på 2114, her stod den på lektiecafe/mental genopbygning for en lettere fortabt yngste mand ”Alex”, som var stået op til en noget decideret rædselsfuld karakter.

Efter at havde fået styr på Alex’s vektorregning og mentale tilstand stod den så på mentaltræning med Martin Hartmann.

Som altid var værelse 2114 placeret på første række til den utrolig spændende seance på kun 2 timer. Det var tydeligt at se, at svebølledrengene Jonas bengtsson og Nikolaj Frandsen havde store problemer med at koncentrere sig i så lang tid af gangen.

Efter mentaltræningen stod den så på sol og hygge indtil der skulle spises frokost.

Herefter var der nus hos Jens og Jens for de to gamle (Jeppe og Mikkel) imens Alex blev sendt på værelset for at lave lektier.

14.45 kørte bussen til træningsanlægget. Her skal det nævnes at en af holdets unge drenge Casper Borød missede træningen da han sov over sig efter at have spillet FIFA hele natten.

FIFA og isolation på værelserne har været et generelt problem på de andre værelser, hvor vi her på bloggen gerne vil opfordre de andre værelser til være professionelle sportsfolk som os på værelse 2114.

Vi prøver at deltage i hvert enkelt socialt arrangement, med fryd og glæde i stedet for at isolere os på værelset med PlayStation4, som visse andre.

Efter en veloverstået træning stod resten af dagen på lækker buffet og kortspil. Turens kortspil er Handa/21, hvilket den rutinerede herre Emil Bjørn tabte noget så grusomt i.

Bedste hilsner fra
Mikkel, Jeppe og Alex