Status quo i toppen

5. april 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Mere end 400 tilskuere havde fundet vej til kunstbanen på Borgmestergårdsvej, hvor der var vigtige point på spil for Holbæk drengene for at forsvare, og allerhelst udbygge, positionen som nummer 1 i DS rækkens pulje 1.

Det blev en taktisk affære, hvor begge hold umiddelbart så ud til, at frygten for at tabe kampen lagde en dæmper på lysten til at angribe og derfor foregik størstedelen af kampen i rummet i mellem de to felter.

Manager Morten Skovby så et Avedøre hold der kom ud til kampen som forventet og som gjorde det til en svær kamp for rækkens nummer 1.  Skovby så et Avedøre hold der i første halvleg lykkedes med få kampen over på deres præmisser og så et Holbæk mandskab der havde svært ved at sætte spillet.

Trods en ikke overbevisende 1. halvleg havde man som tilskuer med blå øjne en fin fornemmelse efter 0-0 i pausen og 2. halvleg blev spilovertaget da også mere toneangivende til HBI, men den helt oplagte scoringsmulighed udeblev og bedst som det kun var scoringen til hjemmeholdet man ventede på, så sprang hjertet et slag over, da Avedøre efter 1 times spil sendte en flot udført spark på overliggeren.

Det sendte intensiteten i vejret og dommeren måtte da også præsentere en håndfuld gule kort i den sidste del af kampen, da begge mandskaber godt kunne fornemme at kampen skulle fightes hjem og således endte topopgøret med 0-0 og dermed status quo i toppen af rækken.  

Manageren var efter kampen ikke tilfreds med holdets spil med bold. Det blev for stresset og holdet spillede alt for langsomt og så blev gennembrudsspillet aldrig rigtigt farligt. Skovby var dog tilfreds med indstillingen og hans vurdering var, at det er ok når man får point i de mindre gode kampe.

Holdet er i forårssæsonen stadig ubesejrede, men har en svær kamp i næste runde, hvor holdet skal en tur til Karslunde og møde et af de andre tophold i rækken. Kampen spilles lørdag d. 13. april kl. 13.00

 

Fotos af Laila Versemann, lailaversemann.com