Sommerfest i Lynge

6. juni 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Malte Sjørslev 14. min.

0-2 Rasmus Suhr 45. min.

0-3 Malte Sjørslev 52. min.

0-4 Malte Sjørslev 55. min.

Størsteparten af Lynges indbyggere var mødt op til valg- & pokal aften på det flotte Lynge anlæg, hvor alt var sat i scene for at lave endnu en pokaloverraskelse. Lynge vandt i sidste pokalrunde mod DS holdet fra BSF med 10-9 efter 5-5 i ordinær spilletid, så tilskuerne havde sat næsen op efter en gentagelse.

En ny overraskelse var dog langt fra at ske, Holbæk drengene var kampen igennem i kontrol, selvom Lynge-Uggerløse holdet var indstillet på at løbe rigtig mange meter for at spille deres chance.

Et (lille) straffespark gav HBI føringen efter blot 14. minutter og dermed gav det Holbæk mandskabet muligheden for at kontrollere kampen uden at skulle forcere noget.

Kort inden pausen sørgede Andrew Kakooza med en flot assist til Rasmus Suhr, der sikkert udnyttede muligheden for at bringe HBI foran med 0-2

Om det var et træt Lynge mandskab der gav lidt mere plads i 2. halvleg skal være usagt, men halvlegen igennem stod der HBI på det hele og med yderligere et par scoringer i halvlegen, kunne de på dagen hvide Holbæk drenge, trække sig tilbage med en sikker 0-4 sejr.   

Manager Morten Skovby var grundet jobbet kaldt til Tyskland, så 1. team coach Lars Feist assisteret af 2. team coach Jimmi Nymann Falk var til kampen på skansen og styrede sikkert holdet til sejr.

Feist kunne efter kampen berette, at han så en klassisk pokalkamp, hvor underdoks holdet havde sat den helt store scene, for at skabe uro hos favoritterne fra Holbæk.

Den vikarierende cheftræner var efter kampen ikke helt tilfreds med indsatsen, især i 1. halvleg, hvor han syntes at der var alt for mange tekniske fejl, men set over hele kampen jo kun kunne være tilfreds med, at holdet spillede sig sikkert videre til næste runde af pokalturneringen, hvor divisionsholdene træder ind i turneringen.

Næste gang DS holdet skal i kamp er på lørdag, hvor holdet skal en tur til Hvidovre, hvor rækkens nummer 4 Avedøre ligger bane til den næstsidste kamp i DS rækken.