Solid holdpræstation gav velfortjent sejr i topopgøret

13. april 2019 - skrevet af John Friis

Turneringsprogrammet er sammensat sådan, at andetholdet i serie 2 på seks dage har mødt deres to rivaler i kampen om den eftertragtede oprykningsplads. I mandags vandt de unge spillere en imponerende sikker 4-0-sejr og lørdagens udekamp mod Bjæverskov blev vundet med 2-1. De flotte præstationer betyder, at HB&I sidder solidt på den plads, som, hvis de kan holde den, betyder serie 1 efter sommerpausen.

Holdet til lørdagens kamp var ændret på flere pladser i forhold til hjemmesejren i mandagens kamp. Førsteholdet der spillede samtidig og skader gjorde, at der til kampen var indkaldt 4 unge talenter fra U19. At endnu en bærende spiller måtte trække sig under opvarmningen betød, at formationen måtte laves om i sidste øjeblik. Den bekymring disse ændringer kunne give inden kampen blev hurtig gjort til skamme. Andetholdet spillede disciplineret og klogt og var spilstyrende gennem stort set hele kampen.

Det var derfor heller ikke efter spil og chancer, at hjemmeholdet bragte sig på sejrskurs midt i første halvleg. ”Det jeg er mest tilfreds med er, at vi ikke går i panik”, var en glad og lettet cheftræner Jimmi Falks umiddelbare kommentar efter topkampen om førstepladsen, hvor han naturligvis og velfortjent havde stor ros til alle på holdet.

U 19-spillerne Lucas Jensen og Lukas Dahl startede begge inde og gjorde et fortrinligt indtryk. Især Lukas Dahl vil nok huske kampen længe, da han på to gyldne minutter i anden halvleg blev matchvinder på to iskolde scoringer. Gæsteholdet sad fuldstændigt på dysten og sejren var helt klart fortjent mod en modstander, der er godt organiseret og svære at score imod.

Ugens - set fra den lokale vinkel - fantastiske resultater betyder, at Holbæk på førstepladsen har fået lidt luft ned til de to nærmeste forfølgere. Det er i øvrigt værd at bemærke, at andetholdet lørdag nåede op på hele elleve sejre i træk! Så hvis man ser nogle spillere og en træner med smil fra øre til øre, er det nok ikke så svært at gætte, hvor de er fra. De får dog ikke lov at have armene oppe ret længe, da der allerede på onsdag er en ny kamp om vigtige point. Holdet skal til Strøby, og skal der point med hjem til Holbæk, skal der ydes en lige så disciplineret indsats som den mod Bjæverskov.