Sikker pokalsejr i Tølløse

29. maj 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Kristian Paris 2 min.

0-2 Rasmus Suhr 58 min.

0-3 Kristian Skovby 70 min.

En flot besøgt pokalkamp i Tølløse satte rammen for den lokale aftenkamp, hvor HBIs venner fra Tølløse BK lagde stadion til.

Pokalturneringen har sit helt eget liv og når de lavere rangerende hold møder hold fra højere rækker lever drømmen altid for en kamp mod et af de helt store hold.

Tølløse drengene havde da helt sikkert også håbet på en pokaloverraskelse mod det kommende divisionshold fra nabobyen, men en hurtig scoring efter et hjørnespark efter bare 2 minutter brast hurtigt pokaldrømmen for Tølløse mandskabet.

Holbæk styrede begivenhederne fra første fløjt, men det blev alligevel kun til en enkelt scoring i 1. halvleg, selvom der var flere chancer for at udbygge den føring et par gange.

Lige som fredsduen var Holbæk drengene i dagens anledning klædt i hvidt fra top til tå, men det lå trods farven ikke i kortene, at dagens hold var færdige med at indtage Tølløses banehalvdel i 2. halvleg, hvor et totalt dominerende HBI hold fortsatte det til tider tempofyldte og kvalitetsfyldte spil og kunne da også cementere sejren med 2 yderligere scoringer.

Manager Morten Skovby nød da også kampen mod en af regionens gode samarbejdsklubber og havde fuld forståelse for at Tølløse holdet kampen igennem valgte at stå meget lavt på banen og det gjorde naturligvis at der ikke var meget plads at spille på.

Skovby havde da også svært ved at huske at Tølløse rent faktisk var kommet frem til en eneste afslutning, men redaktionen havde dog noteret et enkelt spark på mål fra en gammel HBIer, nemlig Erdogan Aslan der med ikke mindre end 321 kampe for HBI, da han sendte en god halvflugter et stykke forbi mål.  

Manageren var godt tilfreds med den mængde af chancer der blev skabt, men vurderede dog, at der nok skulle have været udnyttet flere af de store chancer, men holdt fast i at pligtsejren gjorde det den skulle, nemlig at sende HBI videre til næste runde af pokalturneringen.

Der var et nyt ansigt med omkring holdet til dagens kamp, nemlig Martin Hartmann der efter de interne udfordringer er tiltrådt staben som mentaltræner. Martins fokus vil i den kommende periode være rettet mod, at genskabe tillid i HBIs kommende divisionstrup for at sikre at holdet bliver klar til den kommende sæson.

Der er kamp igen allerede på søndag, hvor bundholdet fra Taastrup kommer på besøg på SuRi Park. Kampen fløjtes i gang kl. 13.00. Mød op og bak trup og stab op, så de kan fortsætte jagten på rekorden med 20 sejre uden nederlag.