Seværdig kamp på Stadion kl. 13.00

29. september 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Det unge Holbæk mandskab tager søndag d. 29. september i mod det velspillende Hillerød hold, der i midtugen var lige ved at skabe årets pokaloverraskelse, da de ved 1-1 efter 90 minutter fik tvunget de forsvarende mestre fra FC København ud i forlænget spilletid og efter 120 minutter skulle have det hele afgjort på straffespark.

Hillerød er et mandskab HB&I har et godt kendskab til, da der i de seneste sæsoner har været spillet et par træningskampe og cheftræner Lars Feist forventer, at det bliver de små marginaler der kommer til at afgøre hvilket hold der kan snuppe sejren.

Cheftræneren synes, at Hillerød er et af de absolut bedst spillende hold i 2. division, og at der derfor er lagt op til en seværdig kamp.

Feist kan kigge tilbage på en sæsonstart med 9 point for 9 kampe, som er en pointhøst han ikke er helt tilfreds med set i forhold til spil og chancer.

Stillingen lyver som bekendt ikke og skal HB&I spille med om en top 6 placering, så skal holdet i gang med at indkassere nogle flere 3 points kampe og det skulle meget gerne starte i dag.

Vi håber på at Hillerød mandskabet har trætte ben efter den lange midtugekamp og at regionens talenter til gengæld er klar til at give den fuld gas.

De blåblusede Holbæk talenter har brug for al den opbakning de kan få, så mød talstærkt op på det ny Stadion i Sportsbyen når kampen fløjtes i gang søndag d. 29. september kl. 13.00.