Sejr og nr. 1 i tabellen

24. marts 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

11 min. 1–0 Rasmus Suhr

27 min. 2-0 Mikkel Jensen

33 min. 3-0 Rasmus Suhr

52. min. 3-1

Med Avedøres pointtab i Karlslunde var der lagt op til, at HBI mandskabet kunne indtage den 1. plads som klubben så brændende ønsker at slutte på d. 15. juni hvor sidste runde af DS pulje 1 spilles.

Der skulle da heller ikke gå mere end 33 minutter inden dagens kamp mod BSF virkede som en meget sikker sejr, men et dumt direkte rødt kort efter 41 minutter betød, at gæsterne fra Ballerup kunne spille med en mand i overtal.

HBI havde et massivt spilovertag i kampens 1. halvleg og det virkede da også som en leg katten efter musen, da 2 gange Rasmus Suhr og 1 gang Mikkel Jensen på bare 22 minutter omsatte det store spilovertag til 3 flotte scoringer.

Mikkel Adamsen kunne imidlertid ikke holde hovedet koldt, da han i det 41. minut røg i en infight og efterfølgende skubbede til BSF spilleren. Dommeren takserede forseelsen til direkte rødt, som set udefra nok var en dom der virkede i overkanten.

Med udvisningen blev udgangspunktet til 2. halvleg et lavtstående Holbæk hold, der i pausen nok havde fået instrukser om at forsvare føringen hjem. Det gjorde kampen mere jævnbyrdig og med BSF mest på bolden.

Gæsterne fik da også lidt spænding tilbage i kampen, da de efter 52 minutter fik reduceret til 1-3.

BSF fik dog aldrig lagt det helt store pres på hjemmeholdet og med 2 x gult til en BSF spiller og dermed rødt kort blev regnskabet lige 10 mod 10 og Holbæk drengene fik de sidste 10 minutter plus tillægstid da også sat sig solidt på kampen igen. 

Der var i kampen debut til den nye spiller i den blå trøje Lasse Frendrup, der fik vist sig godt frem på den centrale midtbane.

Manager Morten Skovby var efter kampen da også tilfreds med holdets indsats i den kontrollerende 1. halvleg, hvor holdet totalt dominerer kampen, skaber mange gode gennembrud og flere store chancer. Manageren mente da også, at de burde have scoret et par mål mere end de tre det blev til.

Udvisningen og dermed 45 minutter i undertal er Skovby naturligt træt af og fortæller, at det naturligvis giver en helt anden kamp efter pausen, hvor holdet kommer mere under pres og kommer til at løbe mange meter uden bold og skal forsvare mange indlæg i eget felt.

Han sender imidlertid store roser til spillerne for at arbejde sejren hjem.

Manageren havde også roser til modstanderne fra BSF som tager kampen op og gerne vil spille fodbold. De giver det en chance og det kan jeg sgu godt lide. De er svære at spille imod og det kommer de andre tophold også til at mærke.

Med sejren på 3-1 over BSF indtager HBI nu 1. pladsen og mon ikke der kommer rigtig mange på stadion til næste hjemmekamp fredag d. 5. april når der spilles topkamp mod rækkens nummer 2 fra Avedøre.

En sejr i næste uge over bundholdet fra Taastrup og en efterfølgende sejr i topkampen vil betyde, at holdet kan få skabt lidt luft ned til forfølgerne i den spændene DS pulje.