Sejr og nederlag på Fyn

28. juli 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

1. kamp

20. min. 1-0

35. min. 1-1 Mikel Jensen

90+ min. 2-1 (straffe)

Alle sommer hjemvendte spillere, der på dagen talte 27 stk., kom i kamp på Fyn og alligevel var det en 28. mand og assistenttræner Christian Holst der kunne sætte sidste fod på den sidste scoring i 1-3 sejren i sidste kamp.

Den første kamp var matchet op mod sidste års nummer 2 fra DS pulje 3 og dermed kunne den første kamps opstilling godt ligne et bud på en del fra den kommende weekends start-11er.

Cheftræner Lars Feist var vidne til et godt spillerende modstanderhold fra S.f.B Oure, der blev vurderet til at have 2. divisions niveau.

Holbæk mandskabet arbejdede i kampen for at forbedre det lave/middel pres, på en dag hvor det høje pres ikke fungerede godt nok. Det skal bestemt ses i lyset af, at Oure var meget velspillende med bolden.

Træner teamet ændrede i 2. halvleg konstellationen på midtbanen, som Lars Feist vurderede fik den ønskede effekt når holdet havde bolden.

Alt i alt en rigtig god træningskamp, hvor der fortsat er plads til forbedring på den defensive del af spillet.

Cheftræneren skal sammen med det øvrige trænerteam have styr på de sidste aftaler og så skal den offensive del af spillet naturligvis finpudses frem mod sæsonåbningen søndag d. 4. august.

2. kamp

0-1 Rasmus Jensen (ass. Simon Engberg)

0-2 Simon Engberg (ass. Lasse Frendrup)

1-2

1-3 Christian Holst  (ass. Simon Engberg)

Den 2. kamp var ligeledes mod et rigtig godt hold, der lige som HB&I gerne ville spille teknisk god fodbold.

Da puslespillet skulle gå op til kampen, var træner Jimmi Nymann Falk nødt til at bringe en del af spillerne på positioner der normalt ikke er deres foretrukne, men Falk var rigtig godt tilfreds med den måde de løste opgaven på.

Klubbens 1. års seniorer stemplede ifølge Jimmi Falk godt ind, og viste på dagen, at der også til den kommende sæson er en rigtig god bredde i truppen.

3 flotte mål i den første træningskamp lover godt for den kommende sæson, hvor Simon Engberg var med i alle 3 mål, som lover godt for sæsonen, og så bliver det jo spændende at se om Christian Holst spilletilladelse havner i HB&I efter Holst køligt chippede bolden over målmanden i scoringen til 1-3.

Serie 1 holdet har lidt længere tid til 1. turneringskamp som bliver spillet på udebane d. 16. august.