Sejr i silende regn

16. marts 2019 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Vejrudsigten havde forudsagt, at endnu en gang regn skulle starte ved 17-tiden, hvor andetholdets træningskamp mod Holbæk United skulle fløjtes op. Det kom til at holde stik, og det er næppe helt forkert at antage, at de relativt få tilskuere alle havde en eller anden form for relation til de efterhånden dyngvåde spillere.

Truppen til den sene eftermiddagskamp bestod af spillere fra førsteholdstruppen, hvoraf flere havde fået spilletid i førsteholdskampen tidligere på dagen mod Odsherred - og så en håndfuld spillere fra U19.

”Jeg er meget tilfreds med den indstilling samtlige spillere udviste til denne kamp mod en stærk modstander”, lød det efter kampen fra en glad cheftræner Jimmi Falk, der så sit hold spille en flot første halvleg, hvor kampen blev afgjort.

Allerede efter 10 minutter lavede Mads Bobjerg Larsen sit første mål efter et perfekt indlæg fra Andrew Kakooza. Der gik kun to minutter inden føringen var fordoblet. Jesper Halling fik en friløber, trak uden om målmanden, som fældede ham. Dommeren lod fordelsreglen gælde, og Andrew Kakooza kom først på bolden, og kunne sende den i nettet.

Mads Bobjerg Larsen lavede sit andet mål efter en flot førsteberøring på en god bold fra Nikolaj Frandsen.

Anden halvleg blev mere lige og begge hold havde chancer til flere scoringer end den ene, der faldt til United efter 10 minutters spil i anden halvleg, hvor regnen trøstesløst vedblev med at sile ned.

Andetholdet spiller sin næste træningskamp mandag d. 25.3 mod Gørslev.

Mads Bobjerg Larsen lavede to flotte mål (foto:Laila Versemann)