Så blev det femten sejre i streg

13. maj 2019 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Klubbens andethold har efter mandagens aftenkamp på SuRi Park spillet 17 af sæsonens 22 kampe og er stadig ubesejret - og har tilmed på imponerende vis trukket sig sejrrigt ud af de sidste 15!

Da hjemmeholdet allerede efter 10 minutter bragte sig på sejrskurs, lignede det en af de efterhånden mange sikre og målrige sejre. Så let kom det dog ikke til at gå.

Holbækkerne startede med en solid boldbesiddelse, hvor bolden næsten konstant befandt sig på gæsternes banehalvdel. Efter et hjørnespark hamrede Emil Dahlmann, der spillede en god kamp, med et hovestød bolden på overliggeren, hvorfra den sprang tilbage på Jesper Halling, der ikke skulle gøre meget for at bugsere den i netmaskerne.

Herefter var det ret ensrettet trafik mod Tunes mål. Spillet var godt og chancerne var der da også, men den sidste skarphed manglede. Gæsterne fik deres første chance – og den var pæn stor - kort før pausen, så David Paris måtte ryste op med en klasseredning.

Der var comeback til Frederik Ruhr, som dårligt var kommet hjem fra USA, inden han igen spillede for holdet.

Holdet spillede stadig bolden fint rundt, men det var som om kampen i anden halvlegs gik ned i både tempo og intensitet. Hjemmeholdet bevarede dog den fulde kontrol og chancerne kom også, men det næste mål, der ville lukke opgøret, lod vente på sig.

Faktisk var gæsterne meget tæt på en udligning midtvejs i halvlegen, men igen viste David Paris sin styrke som sidste skanse. Det betød samtidig, at holdet for anden kamp i træk kunne holde buret rent.

Det forløsende mål kom et kvarter før tid. Den dobbelte målskytte fra topkampen mod Bjæverskov, Lukas Dahl, gik til baglinjen og sendte bolden ind foran mål, hvor Jesper Halling kom først og sendte den i nettet.

”Vi har masser af fint spil, men mange brændte chancer”, sammenfattede cheftræner Jimmi Falk den fuldt fortjente sejr, der sagtens kunne have været større.

Holdet spiller på lørdag ude mod Dalby, hvor drengene skal forsøge at holde sig på den oprykningskurs, de har sat med den ret imponerende sejrsstime.

David Paris sørgede med to klasseredninger for endnu et clean sheet (foto: Laila Versemann)