Ramte ikke hinanden eller dagen

15. september 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Tonni Adamsen (35 min.)

1-1 Jonas Bengtsson (83 min.)

1-2 Tonni Adamsen (87 min.)

 

BK Frem gæstede det ellers uindtagelige fort på det ny Holbæk Stadion, men fortet holdt ikke længere og så kunne BK Frem rejse til Valby med alle 3 point.

De unge Holbæk spillere har for vane at spille teknisk god fodbold, men den meget vind-fyldte søndagskamp mod traditionsklubben fra Valby blev desværre en skidt en af slagsen og de blåblusede spillere formåede kun i få perioder at sætte det gode spil sammen.

Gæsterne fra BK Frem var kommet til Holbæk med et defensivt udgangspunkt og forsvarede sig godt i eget felt, men med bolden havde de det også svært i en chancefattige kamp.

Hjemmeholdet havde efter Frems scoring til 0-1 en periode hvor de fik spillet Frem helt i bund, men der manglede lige den sidste kvalitet for at kunne omsætte det gode spil til mål.

BK Frem havde en mand i angrebet der ikke skulle bruge mere end to halve chancer på at score sine to mål og det gjorde forskellen.

Cheftræner Lars Feist måtte efter kampen konstatere, at holdet ikke ramte sit sædvanlige niveau og uanset at spillerne forsøgte at gøre hvad de kunne, så blev det ifølge cheftræneren en kollektiv off-day.

Ekstra ærgerligt er det, at når man udligner så sent i kampen men alligevel ikke formår at få point ud af det, at så er det ikke godt nok.

Feist syntes at BK Frem kom for nemt til begge deres mål, hvor vurderingen var, at holdet både kan og skal afvikle situationerne bedre.

Man skal lære af de fejl man begår, og trænerstab og spillertrup skal nu se fremad og lære, og arbejde fokuseret og koncentreret i ugen der kommer, så holdet kan komme tilbage på sporet næste weekend, hvor holdet skal en tur til Rødovre hvor Avarta venter.

Avarta ligger med et lille forspring på to point ned til HB&I, og skal Nordvestsjællands talenter holde kontakt til de første 6 sjove pladser i tabellen, at så vil 3 point i næste weekend pynte rigtig meget.

Kampen spilles på søndag d. 22. september kl. 13.00.

Fokus er oftest rettet mod det der sker på banen, men vi havde til kampen besøg af Emil Krapper som anmelder stadions fra hele Europa ”Stadionoplevelser – for fodboldfeinschmeckere” og I skal da ind på hans facebook site og læse hans oplevelse fra søndagens kamp.

Klik på nedenstående link

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1553820561427334&id=687265914749474&__tn__=K-R

 

Fotos: Laila Versemann, LailaVersemann.com