Point i Hvepsereden

14. oktober 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Målt på spil og chancer skulle HB&I have snuppet alle 3 point med fra Tingbjerg Ground, men uskarphed foran mål gjorde at kampen endte 0-0.

Rækkens aktuelt delte 3er fra Brønshøj var sædvanen tro trukket i den gul/sorte hvepsedragt, men lignede i 1. halvleg i højere grad nogle tunge brumbasser. Den regntunge bane på Tingbjerg Ground gjorde det svært for de store drenge i Brønshøj forsvaret og de blåblusede Holbæk drenge spillede kvikt forbi dem overalt på banen, men for 2. uge i træk formåede HB&I ikke at få lukket kampen i den gode periode.

Det var bestemt ikke fordi at udeholdet fra Holbæk manglede chancer og cheftræner Lars Feist var efter 1. halvleg da også godt tilfreds, hvor cheftræneren syntes, at der bliver fundet en god balance i mellem at spiller kort og langt, men ligesom resten af dem med blåt hjerte ærgrede han sig over at holdet ikke fik scoret 2-3 mål på de fine muligheder holdet tilspillede sig.

Cheftræneren var til gengæld ikke tilfreds med den første halve time af 2. halvleg, hvor hvepsene med et højere pres gjorde at HB&I mistede alt for mange bolde midt på banen. Feist vurderede at det korte spil var skidt og det dybe spil blev for kort, så i den periode var Holbæk under pres, og Brønshøj kom til alt for mange indlæg.           

Det gjorde det bestemt ikke nemmere, at dommeren valgte at sende Kristian Paris af banen efter direkte rødt, men Feist måtte rose spillerne for at udvise stor vindermentalitet, hvor cheftræneren syntes at det var en fornøjelse at se hvordan holdet står sammen og kæmper for hinanden og klubben.

Lars Feist syntes efter en presset 2. halvleg inklusiv det røde kort gjorde, at han vurderede det ene point som tilfredsstillende.

HB&I fik med det ene point ikke rykket sig i tabellen, hvor holdet indtager en aktuel 9. plads med 13 point for 12 kampe.

Næste kamp bliver helt sikkert en hård opgave, da HB&I på hjemmebanen i Sportsbyen tager imod det suveræne tophold og fuldtidsprofessionelle spillere fra FC Helsingør. Kampen spilles på søndag d. 20. oktober kl. 13.00.

Der bliver fuld fart over feltet når topholdet kommer på besøg og de unge Holbæk drenge har brug for al den støtte de kan få, så hermed en opfordring til at møde talstærkt op på Holbæk Stadion.