Plænen på SuRi Park i alarmberedskab

30. april 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Holbæk kommune godkendte sent mandag aften, at SuRi Park skal være kampklar til fredagens hjemmekamp.

Alle sejl er sat ind og Holbæk kommune er stemplet ind og vil gøre hvad de kan for at få det gamle stadion på Borgmestergårdsvej klar til fredagens aftenkamp.

Bestyrelsen i HBI rettede umiddelbart efter søndagens kamp henvendelse til Holbæk kommune, at baneforholdene var helt uacceptabele, og at kommunens fodboldflagskib ikke alene kan løse opgaven om at få HBI tilbage i det gode divisionsselskab. Alle må bidrage med at løse deres opgaver tilfredsstillende. Holbæk kommune gør nu hvad der er muligt for at få banen klar, så forudsætningen for maksimal pointhøst er tilstede når GVI på fredag gæster det gamle stadion.

Der er således tirsdagen igennem samarbejdet mellem kommunens banefolk og Hans fra Midtsjællands golfklub og bidraget til, at de bedste forudsætninger er tilstede for at løse den aktuelle stadionkrise.

Der er arbejdet på banen hele dagen og alle omkring klubben krydser nu fingre for, at de næste dage og den målrettede indsats gør, at der kan spilles fodbold på SuRi Park på fredag.

Kampen mod de GVI fløjtes op på fredag d. 3. maj kl. 18.30 et sted på Borgmestergårdsvej og de lokale helte har brug for al den opbakning de kan få, så mød talstærkt op når førerholdet fra HBI, forhåbentligt på SuRi Park, byder gæsterne fra Gentofte Vangede op til en go gang fodbold.