Pele & Borød beretter fra Tyrkiet

24. februar 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Cheftræner Lars Feist har udover masser af træning og kamp givet udvalgte spillere opgaven, at der løbende sendes nyheder hjem til Danmark.

De to første spillere der fik fornøjelsen var to første års seniorer nemlig Casper Borød og spilleren med det tydeligt misundelsesværdige mellem navn Pele – Peter Pele Hansen.

Casper Borød er et produkt at HB&Is børne- & ungdomsmiljø, hvor han efter mange år som topspiller i sin årgang var en del af Lyngbys A-licens miljø, hvor han spillede med på deres U17 & U19 Liga mandskab. Casper er på vej tilbage efter en korsbåndsskade, hvor han i sin skadesperiode har været en del af trænerstaben på U17 divisionsholdet, hvor han på alle måder har været et fantastisk bekendtskab. Casper er en meget talentfuld midtstopper som vi glæder os til at se i kamp igen.

Peter Pele Hansen har spillet hele sin hidtidige karriere i den blå trøje, hvor han primært har vist sine kvaliteter som kantspiller, men han kan også dække back positionen. Peles helt store spidskompentence er hans fart og så er han en fantastisk træningsparat spiller som er god til at løse den opgave han bliver stillet overfor.

Søndag d. 23. februar:


Holdet var kaldt til morgenmad kl. 07:30 og herefter træning kl. 09:30 hvor den stod på restitution for start 11’eren fra gårdagens kamp mod FC Balkany.

I mellemtiden havde de øvrige spillere en træning med masser af intensitet og dermed muligheden for at vise overfor trænerstaben, hvorfor der skal skiftes ud på holdet til den næste kamp onsdag.

Vi har i dag kun haft en træning, hvilket vil sige, at efter vi havde spist 12:45, var ude på egen hånd. Her valgte trænere/ledere og næsten hele truppen, at tage ud for at se nærmere på Skovshoved der spillede mod det serbiske hold som HB&I møder i næste kamp.


Efter kampen tog en del af holdet ud på en Sportsbar for at spise og se den største tyrkiske kamp der findes nemlig kampen mellem Fenerbahce og Galatasaray – en kamp Gala vandt på udebane med 1-3.

Resten af holdet brugte aftenen på at spille FIFA, samt spille forskellige kortspil.


Vi har i dag haft en mere rolig dag med fokus på at styrke truppens fællesskab, der på trods af allerede at være rigtig godt, selvfølgelig altid kan forbedres. Derudover har det været vigtigt at få slappet af, så kroppen kan holde til resten af ugen.

Hilsen
Peter Pele Hansen & Casper Borød
HBI 1. Senior