Overgreb i Hvidovre

8. juni 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Mikkel Adamsen 3. min.

0-2 Rasmus Suhr 7. min.

0-3 Malte Sjørslev 10. min.

1-3 Mikkel Reimer-Gadby

De blåblusede HBI drenge skulle kun bruge 10 minutter på at bringe sig på endnu en sejrskurs mod efterårets førerhold fra Hvidovre.

Inden kampen var der en flot gestus fra Avedøre, da de uddelte blomster og flotte ord i højtaleren til HBI - det suveræne HBI hold, der over hele sæsonen kun har tabt 1 enkelt kamp.

Avedøre var efter de flotte ord slet ikke klar på den taktiske genistreg fra bænken, hvor HBI mødte op i en 3-4-3 formation og det gjorde at rækkens nr. 4 skulle bruge en rum tid for at finde et modtræk, og inden det kom på plads stod der 0-3 på tavlen.

Først blev det til 0-1 efter et hjørnespark, hvor Mikkel Adamsen fik dirigeret bolden det sidste stykke af vejen, inden Suhr igen lavede en flot scoring og igen efter en assist fra Andrew Kakooza. Malte Sjørslev lukkede og slukkede magtdemonstrationen efter 10 minutter, da han selv scorede på straffe, efter han selv var blevet nedlagt i feltet.

I det hele taget var 1. halvleg en rigtig flot fodboldkamp, hvor et godt spillende Holbæk mandskab spillede i et meget hurtigt tempo, og måske nok den bedste halvleg i forårssæsonen.

Avedøre fik pyntet på tavlen inden halvlegen, da Mikkel Reimer-Gadby sparkede et flot frispark direkte i mål uden chance for målmand David Paris.   

2. halvleg skal Avedøre til gengæld have ros for, at de hele tiden forsøgte at jage et mål for at bringe sig tilbage i kampen, og der var da også i et par omgange mulighed for at score, men det havde HBI til gengæld også muligheden for.

De første 30 minutter af 2. halvleg var Avedøre bedst og der skulle et par indskiftninger til, for igen at bringe overtaget tilbage til oprykkerne fra Holbæk, hvorefter de sikkert kunne forsvare 1-3 føringen frem til dommerens slutfløjt.

Manager Morten Skovby kunne efter kampen se lighedspunkter fra den modsatte kamp i Holbæk, hvor begge hold havde meget travlt med at bringe sig frem til den store chance, men der var dog en stor forskel, netop at drengene i 1. halvleg var træfsikre når chancen bød sig.

Rækkens suverænt nummer 1 med hele 63 point i tabellen spiller den sidste kamp i DS rækken, når de hjemme møder Karlslunde hjemme på SuRi Park lørdag d. 15. juni kl. 15.30.

Kampen er på mange måder historisk, da det bliver den sidste kamp på Borgmestergårdsvej – SuRi Park, da den næste kamp i 2. division bliver på det nye Stadion i Sportsbyen. Holdet har muligheden for at tangere alletiders gamle rekord, hvor holdet for 20. gang kan trække sig ud kampen uden nederlag, så der er virkelig en god anledning for at komme ud på Borgmestergårdsvej og synge med på ”den allersidste gang”.