Overbevisende sejr i 6 points kampen

1. september 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

1-0 Mikkel Jensen (10 min.)

2-0 Emil Bjørn (36 min.)

3-0 Malte Sjørslev (62 min.)

4-0 Nikolaj Brandt Frandsen (92 min.)

Sejr og 3 point point på kontoen i en 6 pointkamp i midterfeltet.

Alle kampe er vigtige, men der er nogle kampe der er lidt vigtigere end andre og kampen mod FA2000 var den af slagsen der var meget vigtige.

En sejr ville betyde kontakt til oprykningsgruppen og et nederlag ville betyde et tidligt lille pres, for ikke at blive en del af bundstriden.

Kampens indledning var lidt uhyggelig, hvor de blåblusede Holbæk talenter i et par omgange lignede drenge der stadigvæk var på weekend, men der skulle kun gå 6 minutter inden de fik overtaget i kampen og herfra kiggede de sig ikke tilbage.

Anfører Ferdinand Bangsgaard og Mads Bobjerg formår stort set hver kamp at finde en genial bold i dybden og kampen mod Frederiksberg holdet var ingen undtagelse. Anføreren opfattede, tidligt på egen banehalvdel, en mulighed i bagrummet og sendte Holbæks hurtigløber Mads Bobjerg afsted med en præcis dyb bold og han takkede for den fine pasning og Bobjerg satte den anden hurigløber Mikkel Jensen i scene, som satte panden på scoringen til en forløsende scoring til 1-0.

Kampen igennem skabte de blåblusede Holbæk drenge et hav af chancer, men der skulle en hjørnesparks scoring til målet til 2-0, hvor Emil Bjørn flot dirigerede bolden ind til føringen på 2-0.

FA2000 var i sidste weekend nede med 0-3 mod Slagelse og formåede at vende det truende nederlag til en sejr på 5-3, og med det i baghovedet gik Holbæk drengene nok til pause med det i tankerne.

Modstanderne havde da også en enkelt mulighed for at bringe spænding tilbage i kampen, men en afbrænder tæt på mål lukkede spændingen og så stod der HB&I på resten af kampen.

Malte Sjørslev scorede igen et fint mål direkte på frispark, og indskiftede Nikolaj Frandsen kunne cementere sejren med en flot scoring i overtiden til kampens resultat 4-0.

Stående applaus og for første gang på hjemmebane indskiftningen af Gilberto Marcena sendte gode minder til de trofaste Holbæk fans, og Gil var da også meget tæt på at krone sin indskiftning med en scoring, men det forblev ligeved og næsten.

Med sejren fastholder HB&I kontakten til de sjove pladser, hvor en aktuel placering som nummer 7 i rækken, og med kun 4 point op til top 2, ligger fint placeret i 2. divisions pulje 1.

Hjemmebane statistikken taler da også sit tydelige sprog, hvor Holbæk drengene fortsætter den flotte stime med point på hjemmebane og ALDRIG har Holbæk drengene, i turneringen, tabt på den nye SuRi Park i Holbæk Sportsby, der til dagens kamp havde leveret en meget fin Stadionbane.

Næste kamp bliver i mod oprykningsfavoritterne, og aktuelt nummer 1 i rækken, fra Helsingør, hvor der skal hilses på to ”gamle” Holbæk drenge, hvor Ricki Olsen og den ”vaskeægte” Holbæk dreng Andreas Holm vil være at finde i FC Helsingør truppen, når de Nordvestsjællandske drenge skal en tur til Holger Danske byen.

Kampen spilles på fredag d. 6. september med kampstart kl. 19.00. Det bliver spændende at se hvor det talentfulde Holbæk mandskab står i forhold til det fuldtidsprofessionelle mandskab fra Helsingør.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotos: Laila Versemann, LailaVersemann.com