Oskar Nellemose og Frederik Læssøe videre i U14 DBU Talentcenter Sjælland

20. januar 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Ungdom

Oskar Nellemose Nielsen og Frederik Læssøe repræsenterer i HBI sammenhænge klubbens talentfulde U14 øst 1 hold, men begge har vist sig så godt frem i DBU sammenhænge og derfor er de fortsat med når næste runde af U14 Talentcenter Sjælland næste gang skal i aktion d. 24. januar.

De i alt 26 spillere der er udtaget til samlingen spiller til dagligt i Brøndby IF, FC Nordsjælland, FC Roskilde, Næstved IF, Slagelse B&I & Holbæk B&I.

Oskar Nellemose Nielsen er en spiller med et højt teknisk niveau og er med sin spilintelligens en konstant trussel på den offensive del af banen.

Frederik Læssøe Nielsen er en fysisk stærk spiller, på den defensive del af banen, hvor han med sit gode overblik klogt formår at bygge spillet op fra den bagerste kæde.

I HBI er vi glade og stolte af, at kunne vise hvad et veltilrettelagt samarbejde imellem den sportslige ledelse, trænere, spillere og forældre kan gøre og Oskar og Frederik er således to i en lang række af talentfulde spillere, hvor der er lavet en klar udviklingsplan og denne skal på sigt forløse det fulde potentiale for spillerne.