Oprykningsfavoritterne fra Helsingør leverede varen

9. september 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

De fuldtidsprofessionelle oprykningsfavoritter fra FC Helsingør havde ingen problemer med at udbygge deres suveræne placering i rækken og vandt en komfortabel sejr på 5-0 på det nye stadion i Helsingør.

På Helsingør holdet var der gensyn med et par gamle HB&I drenge, hvor HB&Is ungdomstalent og anfører Andreas Holm igen er på vej tilbage efter en skade og ligeledes blev det til en plads i start-11eren til Ricki Olsen.

De blåblusede Holbæk drenge har ellers for vane at spille ekstra godt når de møder de rigtig gode hold, men dette var ikke tilfældet i Helsingør, hvor holdet i sær i 1. halvleg, efter cheftrænerens vurdering, manglede mod til at spille det spil som de ellers mestre så fint.

Cheftræner Lars Feist savnede modenhed i spillet, hvor der i flere omgange blev taget forkerte beslutninger, i form af naive pasninger, i situationer hvor holdet burde have spillet længere bolde.

Trænerteamet lavede i pausen et par små justeringer, der hjalp efter hensigten, hvor holdet i højere grad turde fastholde bolden og igen var til at genkende.

FC Helsingør ligner efter fredagens kamp ikke et hold der hører til i 2. division, og har efter blot 7 kampe allerede slået et hul ned til forfølgerne på 6 point.

Cheftræneren har nu fokus på, at kampen ikke skal sætte sig for dybt i spillerne. Holdet skal bygge videre på alt det gode de har leveret indtil videre i sæsonen, og al fokus og energi skal flyttes hen på søndagens kamp, hvor HB&I på hjemmebane tager imod FREM.

HB&I talentet Kristoffer Dirksen vil helt sikkert være at finde i FREM truppen og mon ikke Københavner klubben også medbringer et par busser fulde af festglade FREM fans.

FREM har efter en lidt skuffende sæsonstart spillet sig varme og kommer til Holbæk med en frisk sejr i bagagen, da de i weekenden slog Brønshøj med 3-2.

Kampen fløjtes i gang på det ny Stadion i Sportsbyen søndag d. 15. september kl. 13.00.

Der er mulighed for at se god fodbold allerede i aften, hvor senior reserverne spiller mod Fuglebjerg / Sandved. Kampen fløjtes i gang kl. 18.30.