Nytårshilsen fra formanden – Kim Stroustrup

2. januar 2020 - skrevet af Kim Stroustrup - Formand - kategori: Klubnyt

Til alle HBI'ere

2019 er nu slut. Vi har i HB&I haft et turbulent år, hvor vi trods alt har sikret os to oprykninger; én til 2. division og vores andethold er nu tilbage i serie 1. Det er vigtigt, at vi alle bakker op om vores seniorhold, så både første- og andetholdet etablerer sig i deres rækker, så vi står stærkest muligt til næste sæson. 

I løbet af året har vi også haft to generalforsamlinger, og klubben har nu en ny bestyrelse efter den ekstraordinære generalforsamling i november. Den nye bestyrelse er kommet rigtigt godt i gang og det er fantastisk at opleve den interesse og engagement alle i bestyrelsen udviser. HB&I skal være en rar klub at komme i og en klub hvor vi har et godt kammeratskab og hjælpe hinanden.

I 2020 bliver det igen vigtigt at bevare klubbens B-licens. Det er vigtigt, at vi i HB&I kan give alle vores dygtige ungdomsspillere muligheden for at spille på næsthøjeste niveau i Danmark. HB&I er den eneste klub i Nordvestsjælland, der kan tilbyde den unikke mulighed at kombinere skole og fodboldspil fra 5. klassetrin til gymnasiet i samarbejdet med Stenhus Kostskole og Stenhus Gymnasium.

Det er bestyrelsens ønske, at HB&I forbliver en fodboldklub, hvor så mange som muligt har det sjovt med at spille fodbold - samtidigt med, at man er en del af et godt kammeratskab.  Dette lader sig kun gøre, da vi har rigtig mange ildsjæle og frivillige i vores klub, som altid hjælper til gavn for fællesskabet - dem kan vi aldrig takke for meget!

For at vi kan fortsætte med at udvikle fodbolden i Holbæk vil vi i 2020 også få brug for din hjælp. Det er vigtigt at vi står sammen, så vi kan tilbyde alle der vil det bedste for vores klub, en mulighed for at hjælpe. Fremtiden kan vi sammen gøre til noget fantastisk, når vi alle husker, at det vi gør er for vores fodboldspillere på alle hold - unge og gamle, bredde som elite.

Der er ikke noget i HB&I, der står over fodbold og kammeratskab!

Jeg vil gerne ønske alle et fantastisk 2020.

Kim Stroustrup

Formand HB&I