Nederlag mod Skovshoved

15. februar 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Det blev til et 0-1 nederlag i træningskampen mod bundproppen fra 2. division pulje 1 Skovshoved, hvor HB&I trods spilovertag og flest chancer i kampen ikke formåede at score nogen mål.


Kampens enlige scoring faldt efter 31 minutter, hvor Skovshoveds nytilkomne Dino Don Karjasevic blev assistmageren, hvor han efter et par fine finter fandt en fri angriber foran mål.


Som i de foregående træningskampe var det igen en stor spillertrup der var udtaget til dagens træningskamp og i lighed med de andre træningskampe lignede det mest af alt en god mulighed for at få en masse kilometer i benene og et fokus på at arbejde med pres delen.


2. halvleg fik hjemmeholdet fra Holbæk sat gæsterne under et voldsomt tryk, men afslutningerne blev oftest sendt afsted lige udenfor gæsternes felt og med et par enkelte undtagelser manglede der kvalitet på afslutningerne.


Med kun 3 uger til sæsonstart må det forventes, at trænerteamet anført af cheftræner Lars Feist så småt er ved at have den optimale start11ver på plads, og mon ikke næste uges træningslejr i Tyrkiet kommer til at have et fokus på den offensive del af spillet, hvor det ser ud til, at det er her at holdet har brug for at få finpudset aftalerne inden sæsonen fløjtes op til en alt for spændende forårssæson.


På positiv siden fik Mathias Larsen 45 minutter i benene efter nogle måneder ude med en drilsk akillessene og ligeledes blev det til 15 minutter til holdets mest erfarne spiller Birol ”Rollo” Serinkanli, der endelig er på vej tilbage efter sin knæoperation.


Det blev til uofficiel debut til endnu en af klubbens talentfulde spillere fra U19, hvor Magnus Kjerstad Sørensen i 2. halvleg huserede på den centrale midtbane og derudover var der yderligere 2 spillere fra årgang 2001, der altså stadigvæk er U19 spillere, hvor Lukas Dahl og holdets nye spiller Victor Sørensen fik hver en halvleg.


Det er et stærkt signal til klubbens ungdomsspillere og helt i tråd med HB&Is strategi, at der fortsat bliver satset på at gøre flest mulige af klubbens egne talenter klar til divisionsbold på Nordvestsjællands højst rangerede fodboldhold.