Meget tæt på 1 flot point mod topholdet

20. oktober 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Jeppe Kjær (63 min.)

1-1 Jonas Bengtsson (86 min.)

1-2 Nicolas Mortensen (88 min.)

Kampen mod det suveræne tophold og fuldtidsprofessionelle spillere fra FC Helsingør var en af de kampe, hvor HB&I havde alt at vinde og intet at tabe. En taktisk god kamp var lige ved at lykkedes, men i de sidste minutter scorede Helsingør til 1-2 og så kunne FC Helsingør snuppe alle 3 point med til Holger Danske byen.

Samtlige spillere fra FC Helsingørs start-11er kommer med 1. divisions eller Superliga erfaring, og trænerteamet var det også helt afklarede med, at HB&I til dagens kamp skulle bruge mere tid uden bold end de plejer.

De blåblusede Holbæk drenge stillede til kampen op i en lidt uvant opstilling, hvor holdets anfører Ferdinand Bangsgaard var trukket ned i en 3 back kæde og formationen 3-4-3 havde topholdet meget svært ved at dirke op.

HB&I havde i 1. halvleg et defensivt udgangspunkt, hvor de forsøgte at gøre områderne på egen bane meget små og når de fik snuppet bolden fra Helsingør satte de max tempo på nogle omstillinger og det var i et par omgange da også lige ved og næsten, men godt målmandsspil fra Helsingør keeperen gjorde at holdene gik til pause ved resultatet 0-0.

2. halvleg blev en mere lige affære, hvor begge hold havde hver sine perioder hvor de fik spilovertaget, men kvalitet fornægter sig ikke og det hele endte da også med at begge Helsingør angriberne fik scoret hvert et mål og dermed kunne lægge yderligere afstand til de andre hold i puljen.   

Hjemmeholdet var efter kampen naturligt skuffede over at det ene point blev stjålet i det 88. minut og set udefra havde det da også været mest retfærdigt med 1 point til begge hold.

Cheftræner Lars Feist syntes at holdet spillede en god kamp mod et godt hold! De taktiske justering trænerteamet havde foretaget virkede efter hensigten, og cheftræneren synes det var tydeligt at spore frustrationer i Helsingør truppen.

Feist var da også afklaret omkring, at man jo ikke kan holde topholdet totalt fra chancer og var godt tilfreds med det antal chancer FC Helsingør kom frem til og ydermere, at det var HB&I der kom frem til kampens største chance i 1. halvleg.

Selv om Helsingør i perioder lagde et stort pres på de unge Holbæk spillere, så var cheftræneren godt tilfreds med at se, at man turde holde i bolden i store perioder og spille den op helt nede bagfra, hvilket han synes holdet lykkedes fint med set over hele kampen.

Feist vurderede at holdet skulle have haft et point ud af kampen, og det havde holdet nok også fået hvis ikke dommeren havde begået en kæmpe fejl ved ikke at dømme frispark til HB&I på 1-2 målet, var cheftrænerens vurdering.

Uanset var cheftræneren tilfreds med spillernes indsats og stolt over deres præstation. Det er en fornøjelse at arbejde med holdet, og så må vi tro på at marginalerne snart lander hos de blå, bare drengene holder snuden i sporet, sluttede Lars Feist.

Der var 3 HB&I spillere der til kampen kom i historiebøgerne, da Gilberto Macena, Malte Sjørslev og Ferdinand Bangsgaard kunne fejre henholdsvis 50, 100 og 150 kampe i den blå trøje.

Holbæk B&I ligger på 9. pladsen i rækken med 13 point for 13 kampe og har et lille hul på 3 point op til de næste hold i rækken. Det er nu der skal høstes point for ikke at blive en del bundstriden og der er meget vigtige point på spil i næste uge, hvor holdet skal en tur til Østerbro hvor rækkens nummer 10 fra B93 venter. En sejr betyder igen kontakt til midterfeltet, så det er ekstra vigtigt at der kommer point på kontoen i næste spillerunde.   

 

Fotos: Laila Versemann, https://lailaversemann.com