Match Day søndag d. 24. marts kl. 13.00 Holbæk B&I og BSF.

22. marts 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Efter mere end fire måneders turneringspause og en lang, kold og våd opstartsperiode, så er det endelig tid til den første kamp i den spændende forårssæson, hvor der i alt venter 13 kampe og 39 point at spille om, inden det hele bliver afgjort midt i juni måned.

1. holdstruppen på 28 spillere er stort set identisk med efterårets trup og de ganske få ændringer betyder at trænerteamet har bevaret en fin kontinuitet i truppen og dermed kan arbejde videre med den positive udvikling som de unge spillere har været igennem i efteråret 2018. Her tabte holdet kun én kamp ud af 14, hvilket betyder at holdet inden søndagens kamp er placeret på andenpladsen i turneringen med 33 point - et point efter Avedøre.

Truppen har spillet 10 træningskampe i opstartsperioden og er ubesejrede. Alle spillere i truppen har været i kamp og alle har budt sig godt til, så der er virkelig kamp om pladserne. Ifølge Manager Morten Skovby kan holdet dog stadig bygge meget mere på i flere facetter af spillet og det skal der arbejdes videre med i den kommende periode. Til dagens kamp er der en håndfuld tvivlsomme spillere på grund af småskader, men ellers melder trænerteamet og spillerne sig klar til opgaven og alle glæder sig til at komme i gang.          

Søndagens modstander fra BSF - som aktuelt indtager sjettepladsen i rækken - er imidlertid ikke nogen nem opgave. I det første indbyrdes opgør gav de ifølge Manageren store udfordringer og de besejrede da også flere af topholdene i efteråret, så der venter en svær kamp mod et godt og rutineret hold, som har et par spændende profiler, som der skal holdes øje med.  

Der er derfor lagt op til en rigtig spændende kamp, hvor HBI mandskabet får brug for al den støtte de kan få, så mød talstærkt op på Borgmestergårdsvej og hjælp DS holdet til at få den bedst tænkelige start på en meget spændende forårssæson.  

Kampen spilles på kunstbanen søndag d. 24. marts og fløjtes i gang kl. 13.00.