Magtdemonstration i Ballerup

25. maj 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Rasmus Suhr

0-2 Mads Bobjerg Larsen

0-3 Sebastian Johansen

0-4 Malte Sjørslev

0-5 Kristian Paris

0-6 Rasmus Suhr

0-7 Ferdinand Bangsgaard

0-8 Mathias Eilstrup Larsen

 

Fodbold er følelser og de fleste har en mening om hvordan fodbold skal spilles, det gør sig gældende alle steder uanset om man er aktiv, træner eller tilskuer til kampene, men i dag var der bred enighed om, at når man kan tage til Ballerup og give rækkens nr. 6 en snitter på 0-8, at meget ikke skulle gøres anderledes.

Peer Lisdorf som er cheftræner i BSF er en god ven af HBI huset, han er ved siden af fodbolden ansat på Stenhus fodboldcollege og Peer ynder at spille seværdig fodbold hvor han gerne vil presse modstanderen højt oppe på banen og det var præcis den gameplan han havde lagt for dagen.

HBIs teknisk dygtige spillere fik fra kampens start spillet sig ud af det høje pres, og kunne herefter gang på gang sætte det ene flotte angreb op efter det andet og producerede intet mindre en 6 scoringer i 1. halvleg.

Hjemmeholdet fra Ballerup der jo så tabte første sæt med 0-6 blev i pausen nok enige om, at skaden nu skulle begrænses og stillede sig derfor noget længere tilbage på banen. På trods af den ændring formåede det suveræne tophold fra HBI alligevel at score et par mål mere, og kunne således fejre sin 17. kamp i streg uden nederlag.

Manager Morten Skovby var efter kampen meget glad for at se sit hold fokusere på at spille fodbold og præstere sammen, selvom der sideløbende med træning og kamp i den seneste uge har været afholdt en masse møder, der naturligt kan flytte fokus fra det som det drejer sig om, nemlig at præstere sammen som én enhed.

Næste kamp ligner på papiret en overkommelig opgave, da det er bundproppen fra Taastrup der gæster SuRi Park søndag d. 2. juni, hvor kampen fløjtes i gang kl. 13.00

Foto: Laila Versemann