Kynismen og effektiviteten manglende i året sidste kamp

11. november 2019 - skrevet af Rasmus Stenild - kategori: Senior

1-0 Tonni Adamsen (45 min.)

2-0 Ayoub Sørensen (48 min. - straffe)

En fodboldkamp bliver typisk afgjort i felterne, og det var også tilfældet, da formstærke FREM tog imod Holbæk B&I i året sidste kamp i Valby Idrætspark.

Kampen startede livligt med chancer til begge hold. HB&I’erne spillede frisk til og særligt Mikkel Jensen, Rasmus Suhr og Gilberto Macena havde gode muligheder for at bringe de blå holbækkere i front i løbet af kampens første 25 minutter.

I slutningen af første halvleg trykkede Holbæk på for et føringsmål, men desværre endte en FREM-clearing ved Tonni Adamsen, der fik tilkæmpet sig bolden i en 1 mod 2 situation, med at bolden blev lagt i nettet til en FREM-føring i det 45. min. En situation, hvor de blå-blusede appellerede for frispark begået mod Triston Hall forinden, men faktum var en pausestilling på 1-0 til FREM’erne.

Anden halvleg var blot tre minutter gammel, da FREM fik tilkendt et straffespark. En løbeduel mellem FREM’s Frederik Christensen og HB&I’s Emil Bjørn, hvor dommeren skønnede, at Emil Bjørn kanter Frem-spilleren. Et straffespark som Ayoub Sørensen omsatte til 2-0.

Herefter forsøgte Holbæk at tiltvinge sig initiativet igen, men rigtig farligt blev det aldrig. Derfor endte kampen 2-0 til FREM, der også må roses for deres effektivitet og stærke organisation. Gilberto Macena skal fremhæves som dagens bedste holbækker.

Jeg er skuffet over vores udnyttelsesprocent, og vi skal vel ret beset føre 1-0 eller 2-0 ved pausen. Får vi omsat vores chancer, bliver det også et helt andet kampbillede. Jeg er tilfreds med drengenes indsats, og vi må også rose FREM’erne for en solid kamp, udtalte cheftræner for Holbæk B&I, Lars Feist.

De blå-blusede Holbæk drenge skal på med arbejdshandskerne i pausen, hvor der venter en solid vintertræning forude, som dog bliver krydset med en træningslejr i Tyrkiet d. 20.-27. februar.

De manglende point i de sidste kampe har desværre gjort, at der nu er 7 point op til den 6. plads der giver en plads i oprykningsspillet, så lige nu, ser det ud til at holdet kommer til at spille med i nedrykningsspillet.

HB&I kommer til at spille Næste gang der skal spilles om point er d. 8. marts, hvor Slagelse B&I kommer på besøg i Holbæk Sportsby.