Kursen for alvor sat mod serie 1

4. maj 2019 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Andetholdet ville ikke stå tilbage for førsteholdet, der vandt med tenniscifre i fredagens kamp. På udebane blev der uddelt et æg, da kampen mod Roskilde FKUM BK blev vundet med hele 6-0. Holdet sidder efterhånden ret solidt på den førsteplads, der giver avancement til serie 1 efter sommerpausen.

”Vi kom rigtig fint fra start. Vi kontrollerede kampen og var fra start oppe og trykke dem”, lyder det anerkendende fra en yderst tilfreds cheftræner Jimmi Falk, der havde mange positive ord til hele holdet for den indstilling, de udviste fra første fløjt.

Hjemmeholdet fik aldrig ro til at få deres spil i gang, og gæsternes høje pres gjorde, at en stor del af opgøret foregik på Roskildes banehalvdel. Det kastede en del hjørnespark af sig, og på et af disse headede Jesper Halling, med sit 25. sæsonmål, sit hold i front.

Efter 20 minutter øgede Mathias Larsen med et dejligt langskud til 2-0 og punkterede vel enhver reel spænding i kampen. Og ellers skete det i hvert fald, da Jesper Halling nettede igen efter en halv time på en perfekt bold fra Simon Engberg.

”Det er minimalt, hvad drengene laver af fejl, og de er koncentrerede gennem hele kampen”, roser cheftræneren og fremhæver, at der var tale om en stor holdpræstation.

Anden halvleg blev åbnet med to scoringer. Først scorede Jonas Bengtsson sikkert efter endnu et flot angreb, og blot tre minutter senere var det Simon Engbergs tur via stolpen på en god bold fra Andrew Kakooza.

Det defensive arbejde fungerede upåklageligt, og det var først i kampens absolutte slutning, at værterne fik et par kvalificerede afslutninger. Magnus Christoffersen kunne derfor sammen med resten af holdet glæde sig over at holde clean sheet.

Dagens sidste scoring er ikke en man ser hver dag. Et godt angreb fra venstre kant sluttede med, at et skud prellede af på overliggeren, snød målmanden, som lå og sprællede ved siden af målet - mens bolden fortsat var i spil. Jonas Bengtsson opfattede lynhurtigt situationen og headede bolden tilbage foran mål, hvor Jesper Halling dukkede op og kunne heade den ind i et tomt bur.

Lørdagens sejr betyder, at holdet, der nu er ubesejret i turneringens forløbelige 16 kampe, hvoraf de sidste 14 er vundne, har bragt sig i en situation, hvor kursen mod oprykningen synes ret sikkert sat.

Næste kamp er hjemme mandag d. 13. maj, hvor Tune gæster Holbæk.

Jesper Halling lavede 3 mål og nåede dermed op på 27 sæsonfuldtræffere! (foto: LailaVersemann)