Krammer til Borgmesteren

16. maj 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Klubnyt

Det blev til en ekstraordinær god oplevelse, da bestyrelsesmedlem Katrine Linneboe sammen med salg- & kommunikationschef Asger Madsen torsdag aften med Vennerne var til planlægningsmøde i Sportsbyen. Under rundvisning og dialog løb flokken pludselig ind i kamerafolk, Entreprenør Morten C Henriksen og Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen.

Årsagen til presseopbuddet viste sig at være den fantastiske nyhed, at der nu for 3. gang blev udsendt en åbningsdato og alle ved jo at 3. gang er lykkens gang, så den skulle nu være ganske sikker og den glædelige nyhed gjorde da også at der blev uddelt smil, faste håndtryk og en del krammere.

Datoen for åbningen bliver d. 30. maj og Vennerne kunne da også ved selvsyn se en Sportsby der så meget åbningsklar ud. Selvom Sportsbyen lige om lidt er klar til ibrugtagning skal der nu for alvor planlægges kampafvikling og hverdag ned i mindste detalje og her er det bare fantastisk at opleve den opbakning de ”Gamle” bidrager med.

Fra HBIs side kan vi føle os trygge omkring, at der bliver styr på ”vores” ting, da Vennerne har en mangeårig erfaring i netop den del af klubben og i den grad har et ønske om at bringe klubbens DNA med ud i Sportsbyen.