Kø ved billetlugen og 1 point på kontoen

4. august 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

13 min. 0 -1 Danni König

36 min. 1 -1 Mads Bobjerg Larsen

Det er meget lang tid siden, at man har skulle stå i kø for at komme til fodbold på Holbæk Stadion, men sæsonåbningen på den ny SuRi Park havde lokket de lokale Holbæk borgere ud til det nye flotte Stadion, hvor 793 tilskuere overværede en velspillet kamp.

Det er 6 år siden at HB&I har tabt en sæsonåbning, og uanset modstander, så rykkede det aktuelle HB&I hold det 6. år til det 7. år. Brønshøj blev ikke holdet der formåede at ændre på den flotte statistik og endnu mere vildt, at så satte holdet en historisk rekord, da det nu er 21 kampe siden, at HB&Is bedste senior mandskab har tabt en fodboldkamp.  

Brønshøj fansene skal have en kæmpe ros for at skabe en fantastisk kulisse i Sportsbyen, hvor de ca. 200 medrejsende Brønshøj fans gav den gas på tribunen, og de fandt hurtigt sit offer, hvor HB&Is lynhurtige højre kant Mads Bobjerg Larsen blev udset som offer. Det udløste kort tid efter kampstart en slagsang der gjorde Bobjerg til både lille og tyk.

Mads Bobjerg Larsen fik efter 36 minutter lukket munden på de sangivrige Brønshøj fans, da han omsatte en flot pasning fra Ferdinand Bangsgaard til en sikker scoring, og så kunne Mads spille retur med en hurtig luftviolin få meter fra Brønshøjs fanafsnit.

Brønshøj må forventes at skulle spille med om de sjove pladser, så alle i og omkring holdet var inden kampen spændte på, at se hvor Holbæk mandskabet stod efter 2 års fravær i divisionen.

Kort sagt efter kampen – ”de er klar og på niveau” mod et forventet tophold i 2. division, kunne HB&Is konstituerede sportschef Rasmus Stenild da også berette.

Det unge Holbæk hold spillede kampen på niveau med Brønshøj, hvor begge mandskaber havde hver sine perioder i kampen hvor de var spildominerende. Set med Blå øjne, så var det de lokale drenge fra Holbæk der var tættest sejren, hvor HB&I i et par omgange ikke var mange mule hår fra at score det afgørende mål.   

Cheftræner Lars Feist var efter kampen tilfreds med udbyttet, hvor han fik bekræftet, at spillerne er klar til 2. division. Feist havde forventet at Brønshøj ville ligge et stort tryk mod ny-oprykkerne fra Holbæk, men konstateringen var, at de jo nok havde set et par af træningskampene og derfor var klar over, at man ikke skal være alt for naiv når man spiller mod HB&I.

Cheftræneren der til kampen fik sin egen debut som cheftræner i HB&I, var trods det kun 1. point tilfreds, og imponeret over den flotte opbakning holdet fik fra de mange tilskuere.   

1 point – vi er tilbage i divisionen – Holbæk Sportsby har bestået og nu skal der evalueres på de ting der kan optimeres på, så trup og faciliteterne i Sportsbyen, allerede på onsdag, står endnu mere skarpe, når HB&I i pokalturneringen tager imod 1. divisionsmandskabet fra Nykøbing.

Set med klubøjne skal der lyde en kæmpe tak, til alle de frivillige der på dagen fik ”klippet snoren” i Holbæk Sportsby på fornemmeste vis – uden dem kunne der slet ikke afvikles en kamp på det niveau. Fra klubbens side ønsker vi jer et par velfortjente fridage, inden det igen går løs i pokalkampen mod Nykøbing FC.

Kampen spilles på onsdag d. 7. august, hvor kampen fløjtes i gang kl. 18.00.

Alle kampe i 2. division kan som noget nyt livestreames via Ekstra Bladet, og fra alle kampe kan der fremover ses highlights. Ved at klikke på nedenstående link kan man se nogle af højdepunkterne fra dagens kamp. Vi skal beklage den dårlige billedkvalitet – vi arbejder på at få hastigheden op på netværket, så vi fremover kan vise et billed niveau der er holdets præstation værdigt.

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/anden-division/holbaek-bi/holbaek-og-broenshoej-i-taet-opgoer-se-highlights-her/7736895

Fotos: Laila Versemann – lailaversemann.com