Kickoff 2019 – Manager Morten Skovby forlænger aftalen

20. marts 2019 - skrevet af Asger Madsen

Årets HBI Kickoff var planlagt at skulle afholdes i Holbæk Sportsby, men bygge forsinkelsen gjorde at festen var flyttet ud til HBIs samarbejdspartner på Stenhus gymnasium.

Der var især to glædelige nyheder der blev informeret om i løbet af aftenen.

Manager Morten Skovby og HBI bestyrelsen kunne berette, at man allerede inden forårssæsonstarten, var blevet enige om at forlænge samarbejdet for sæsonen 2019/2020.

Bestyrelsen fremhævede at spillestil, mandskabspleje og det generelle samarbejde er i tråd med den strategi der er besluttet og at bestyrelsen føler sig overbevist om, at Morten Skovby er manden der kan føre holdet tilbage i 2. division.

Tidligere landsholdsspiller og Superliga profil Nicolai Winther-Stokholm blev præsenteret som ny træner i klubben, hvor han i april starter op i græsrødderne på årgang U5. Stokholm er privat bosiddende sammen med sin familie i Holbæk og ønsker at give noget tilbage til den klub hvor hans karriere startede.

Denne nyhed gav ekstra store klapsalver fra salen og HBI ser frem til at få Nicolai Stokholm på plads i klubben og mon ikke der er en hel del børn & forældre der ser frem til at få læring fra en af de absolut dygtigste fodboldspillere der nogensinde er fostret i regionen.   

UEFA partner restaurant SuRi og divisionspartner Vinoble sørgede for at sponsorerne fik en mad og vinoplevelse lidt ud over det sædvanlige alt i mens nogle af Danmarks dygtigste jazzmusikere Ida Hvid, Niels Jørgen Steen og Mårten Lundgreen sørgede for musisk underholdning aftenen igennem.

Foto Laila Versemann