Keeper værelset lukker og slukker spillernes dagbog

27. februar 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Sidste sæsons førstevalg på målmandsposten Mikkel Kvist har på træningslejr været barnepige for de 2 nye målmænd på turen, nemlig U19 målmand Magnus Petersson og nyankomne Frederik Hansen og for fodboldelskere vil alle vide at lige præcis målmands position ofte varetages af spillere med en særlig adfærd. Lad os løfte sløret med det samme – i HB&I er det ingen undtagelse.

I lighed med gårdsdagens dagbog kunne man tænke sig, at Coronavirussen i Tyrkiet er erstattet med Ironivirussen.

Nyt fra Keeperne:

Det kommer fra det fornuftige og troværdige værelse 2113, bestående af Magnus Pettersson, den hjemrejste Frederik Hansen (på grund af han skulle hjem og opretholde ro og orden i Køges gader) og Mikkel Kvist.

Dagen startede med at holdet mødte ind til den efterhånden vanlige morgenmadsbuffet, dog havde spillerne helt velfortjent fået lov til at sove til kl. 08.20, da mødetiden var rykket til kl. 08.30.

Efter morgenmaden stod den på afslapning/behandling indtil kl. 11.00, hvor hele truppen mødtes i receptionen for i fællesskab at skulle gå en lille tur inden frokost. Vejrguderne var gode ved holdet, hvilket betød at truppen havde det flotteste vejr overhovedet på turen. 

Gåturen startede med, at Cheftræner Lars Feist som sædvanligt først skulle private ærinder, denne gang var det en ATM han skulle hæve penge i. Hvad pengene skulle bruges til er stadig uvist. Han påstod at det var til dommertrioen som skulle dømme dagens kamp, men efter kampen lignede dommertrioen mere en flok som ikke havde fået penge. Aske Lundsgaard påstod at pengene skulle bruges til at få rettet hans dansker frisure. 

Gåturen gik derefter ned i Belek centrum hvor holdet fik set lidt af alle de indbydende butikker, som byen har at byde på. Herefter var det Jimmi Falck som stod for at vise vej hen til hvor turens gruppebillede skulle tages. 

Efter gåturen stod den på frokost efterfulgt af omklædning til dagens kamp. Kl. 13.00 var der taktikmøde i et af hotellets store mødelokaler, hvor slagplanen blev klargjort og de sidste aftaler kom på plads. 

Denne gang skulle holdet køre til det store Titanic Hotels tilhørende baner, hvor kampen skulle spilles. 

Kampen blev desværre tabt 2-1, men en flot kamp af hele holdet som i store dele af kampen sprudlede offensivt og en kamp hvor man virkelig kunne se at der var blevet arbejdet med holdets pres. Samtidig kan tvivlen omkring Lars' betaling af dommerne virkelig komme til grunde her, da linjen i dagens kamp var lige så svingende som det danske vejr. Ikke des mindre kommer holdet fra kampen med en god præstation og endnu et bevis på at holdet kan spille lige op med fuldtidsprofessionelle, så længe truppen står sammen og arbejder for hinanden.

Efter kampen var der en time hvor man lige kunne nå få klædt om inden den stod på holdarrangement.

Turen gik herefter tilbage til byen hvor truppens tyrkisk cypriotiske guide Briol, havde reserveret pladser til hele holdet på en restaurant, som viste både Europa- og Champions Leauge. Her stod den på fællesspisning, hygge og selvfølgelig var der spillekort så der kunnes spilles Handa.

Efter maden valgte nogle at gå hjem, mens andre blev hængende og så Real Madrid - Manchester City.

 

//

Kvist, Petersson & Hansen

Cheftræner Lars Feist har også sendt et lidt mere fyldigt referat fra turens sidste kamp som følger her:

Endnu en kamp mod modstander på højt niveau, som vi vurdere til at være over 2. Div.

Vi fik taget flere skridt offensivt igen og på trods af 2 mål i mod, desværre efter personlige fejl, stod vi defensivt godt.

Mikkel Jensen får lavet et rigtigt godt mål midtvejs i første halvleg og vi har muligheder for yderligere mål i første halvleg.

De udligner efter ca. 35 min. Og scorer til 2-1 kort inde i 2. Halvleg.
Kort efter har Jonas Bengtsson en friløber, der desværre bliver brændt.

Alexander får faktisk udlignet til 2-2 men mål annulleres for offside, hvilket i øverligt var en KÆMPE fejl!

Udskiftninger:
Mathias Larsen/Sebastian Johansen
Victor Sørensen/Noah Kristensen
Birol Serinkanli/Frederik Nymark
Mikkel Jensen/Lukas Dahl
Malte Sjørslev/Jeppe Illum
Mads Larsen/Peter Pelé
Jonas Bengtsson/Alexander Stroustrup

Alle efter 60 min.

Gustav Gjøg/Jucas Jensen 75 min.
Victor Krogholt/Nikolaj Frandsen 80 min
Sina Ghiabi/Noah Kristensen 80 min.