Intern uro i HBI

23. maj 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Klubnyt

Efterveerne fra den dobbelte oprykningsfest har knapt nok indfundet sig før HBIs bestyrelse er sat på hårdt arbejde.

Den ny-sammensatte bestyrelse hvoraf 3 af 7 af medlemmerne er nye i bestyrelsessammenhænge er for få dage siden blevet præsenteret for, at der er uro i 1. holdstruppen - trods de flotte resultater og den umiddelbare gode stemning i omklædningsrummet.

Bestyrelsen ønsker, at klubbens medlemmer og sponsorer skal informeres om, at man tager henvendelsen meget alvorligt. Bestyrelsen er i gang med at afholde møder med spillere og nøglepersoner i klubben for at få belyst problemstillingen, og med baggrund i disse informationer, at kunne træffe en beslutning vedrørende eventuelle ændringer i klubbens spiller og/eller lederorganisation.

Bestyrelsen ønsker på nuværende tidspunkt ikke at udtale sig yderligere om situationen, og ønsker arbejdsro indtil alle parter er hørt i sagens sammenhæng, men pointere, at der aldrig må være enkeltpersoner der stiller sig selv højere end klubben, og at organisation og spillertrup frem mod den kommende sæson vil være et setup der kan gøre sig gældende i 2. division.