Holbæk har helt klart Sjællands stærkeste serie 2-hold

22. juni 2019 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Egentlig spænding i finalekampen om SM i serie 2 kom der vel aldrig. Holbæk sad solidt på kampen fra første fløjt, og et par scoringer omkring de 20 minutter fjernede ret effektivt enhver tvivl om udfaldet.

Målet til 1-0 i det 17. minut var samtidigt ret imponerende holdets mål nummer 100 i en sæson, hvor de samtidig er ubesejrede. Andrew Kakooza fik en friløber, godt spillet af Lasse Frendrup, og var iskold alene mod målmanden.

Blot et par minutter senere udnyttede Triston Hall sin styrke i luftrummet og headede bolden i netmaskerne, efter et af de mange hjørnespark hjemmeholdet fik. Udover de to mål havde holbækkerne også haft et par forsøg, der prellede af på gæsternes overligger. Det var i store perioder spil til et mål.

Kampens tredje mål var resultatet af et af de mange flotte opspil en medlevende fanskare – der på forskellig vis satte kulør på finalen - fik at se i den sidste kamp på det gamle stadion. Peter Pele Hansen havde sidste fod på afleveringen til Mathias Larsen, der lavede sin helt egen målfest i finalen.

I finalen deltog flere af klubbens dygtige U19-spillere og en af dem, August Emil Mogensen, viste god timing da han headede bolden i mål efter hjørne.

Hjemmeholdets to sidste mål stod Mathias Larsen for. Først afsluttede han en flot solotur, og kort efter krydrede han en stor kamp med at sende kuglen i nettet på et langskud.

At det så var gæsterne, der sluttede målfesten på et straffe, og dermed scorede det sidste mål stadion, var vel det eneste minus set fra Holbæk-langsiden.

”De to SM-kampe har vist, at vi kan spille helt med i toppen af serie 1”, lød det efter kampen fra en glad og stolt cheftræner Jimmi Falk, der allerede har blikket rettet mod næste sæson.

De to kampe og ikke mindst resultaterne har da også vist, at holdet i den grad er klar til et højere niveau. Men – naturligvis skal de først glæde sig over en sæson, hvor de har fejet al modstand til side. At Holbæk har Sjællands absolut stærkeste serie 2-hold, er der ingen tvivl om.

Mathias Larsen lavede hattrick (foto: Laila Versemann)