Holbæk B&I styrker bredden i ungdoms rækkerne med 4 nye trænere

25. februar 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Ungdom

Det er med stor fornøjelse at HB&I kan byde velkommen til 4 nye trænere i ungdomsrækkerne, Jeppe Lund, Frederik Claesen, Nima Nowababi & Andreas Lassen som alle for kort tid sident er tiltrådt som trænere på henholdsvis U12 og U14 årgangene.

De 4 nye trænere skal være med til at udvikle klubbens spillere i bredde segmentet og vil indgå i træner teamet sammen med de andre trænere ude på årgangene.

Jeppe & Frederik er stadig aktive spillere i klubben og spiler til dagligt for HB&I’s serie 4 hold. Nima og Andreas har også selv spillet fodbold, Andreas har træner erfaring fra både ungdom og senior.

Fælles for dem alle har de gået med tankerne om at blive trænere, og da muligheden opstod var de ikke i tvivl og slog til med det samme.

Jeppe & Frederik udtaler: ” vi er blevet taget godt imod af både spillere og trænere og det har været nemt at komme i gang, de første par uger har været rigtigt gode og børnene er meget engagerede. Nima & Andreas supplerer, modtagelsen har også været rigtig god for os, alle har været smilende og hjælpsomme – vi møder nogle glade børn til alle træninger som gerne vil lære, det er en fornøjelse ”

Formand for Bredde udvalget Rasmus Jægersø udtaler: ” dette er første skridt i en langsigtet plan om at styrke Bredde segment i ungdomsrækkerne. Vi skal sikre at vi har et godt tilbud til alle, uanset alder og niveau. Vi har rekrutteret 2 trænere fra vore egne ungdomsrækker samt tilført 2 nye trænere udefra, det er vi meget stolte af. Vores ambition er at rekruttere endnu flere ungdomstrænere fra vores egne ungdoms rækker, så går man rundt med drøm om at blive træner er man meget velkommen til at tage kontakt ” 

Alle 4 trænere er allerede godt i gang med arbejdet ude på banerne, ta godt imod dem.

 

På billedet fra venstre, Jeppe Lund, Frederik Claesen, Formand for breddeudvalget Rasmus Jægersø, Nima Nowabadi & Andreas Lassen