Holbæk B&I Camp melder om stor succes

6. juli 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Ungdom

HB&Is nye børne- & trænerudvikler Anders Hall er officielt først ansat pr. d. 1. august, men en god relation til talentchef Rasmus Stenild og et ønske fra Anders om at få HB&I DNAet under huden i en fart, har gjort at Anders Hall meldte sig på banen til at stå for HB&I første egenudviklede fodboldcamp.

Holbæk Sportsby har lagt faciliteter til og alle melder retur, at samarbejdet mellem folkene i Holbæk Sportsby og HB&I er forløbet fantastisk.

HB&Is kommunikationschef Asger Madsen havde umiddelbart efter campens afslutning sat Anders Hall i den ”blå” stol for at få et indblik i ugen der er gået.

Her følger Anders Halls oplevelse af ugen:

Jeg forventede at se mange glade børn, der var træningsparate og ønskede at udvikle sig som fodboldspillere. Samtidig havde jeg forventninger om, at børnene skulle knytte unikke bånd imellem hinanden.

Jeg synes at campen har været en kæmpe succes. Vi var i Sportsbyen som dannede helt unikke rammer, hvor vi fik frokost fra det dygtige personale i cafeteriet. Derudover sørgede Thomas fra Frugtboden for, at spillerne fik frisk frugt hver dag.

Træningen blev varetaget af vores dygtige ungdomstrænere og det var helt tydeligt, at spillerne blev dygtigere fodboldspillere i løbet af campen. Derudover var der også målmandstræning og individueltræning, som blev varetaget af Mikkel Kvist og Mikkel Jensen fra 2. divisionsholdet. For at sætte prikken over i'et, sendte FCK unikt merchandise, som vi bl.a. brugte som præmier i forskellige konkurrencer. Derudover sendte FCK også fribilletter, som vi kunne give ud til alle deltagere på campen.

Vi vil gerne sige en stor tak til FCK og Frugtboden for jeres bidrag til campen.

Planlægningen af campen har haft fokus på, at børnene skulle have en rigtig god oplevelse, hvor der var mulighed for at få skabt venskaber på tværs af årgangene. Derudover skulle de have muligheden for at udvikle sig som fodboldspillere og få en fornemmelse af hvad der kræves teknisk, taktisk, fysisk og mentalt, hvis man vil op på øverste hylde.

Jeg har set en masse børn der alle er bidt af en gal fodbold. Det er så tydeligt, at de lever og ånder for at spille og de rigtig gerne vil dygtiggøre sig. De er samtidige rigtige gode til at skabe relationer med hinanden, hvor specielt de ældste drenge har været fantastiske til at lege og hygge sig med de yngste.

Vores talenttrænere er ligesom spillerne hårdt arbejdende. De har en iver og nysgerrighed for at lære og dermed blive endnu dygtigere. De er virkelig imødekommende og sociale anlagt, hvilket jeg bl.a. har mærket på egen krop.

I løbet af campen har jeg snakket og hilst på rigtig mange som bærer HBI logoet, hvilket gør, at min opstart som børne -& trænerudvikler bliver markant nemmere. Det er lige fra frivillige i HBI, trænere, børne-& ungdomsspillere, 2. divisionsspillere, ansatte i Sportsbyen, og nøglepersoner i lokalsamfundet, som alle har været med til at gøre noget ekstra for at campen skulle blive en succes. Og det er noget som jeg vil tage med mig i min nye stilling.

Der kommer helt sikkert en camp i 2020. Vi har haft stor efterspørgsel på, om der kommer en camp inden 2020 og det gør der. Rasmus Stenild og jeg har sammen lavet rammerne for den kommende camp, som vil være i efterårsferien. Der er allerede lavet et tilmeldingslink, hvor man kan tilmelde sig. Vi har samtidig lavet en loyalitetsbonus på 15% for alle deltagerne der deltog i vores netop overståede sommercamp.

At Anders Hall har haft en rigtig god 1. arbejdsuge kan der vist ikke være nogen tvivl om. I klubben er vi begejstret for at se det faglige- og menneskelige niveau klubbens ny børne- & trænerudvikler Anders Hall bringer ind. Det lover rigtig godt for arbejdet i klubbens børneafdeling U5-U11.

Fotograf Laila Versemann har i løbet af ugen været med på sidelinjen og har foreviget HB&Is første fodboldcamp. Billederne kan ses ved at klikke på nedenstående link, hvor der også er mulighed for at købe billederne

clients.lailaversemann.com/... & Password: HBI-27-Camp-19

 

Foto: Laila Versemann