Holbæk B&I 1. senior på træningslejr i Tyrkiet

23. februar 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior
  1. Februar var der afgang for 26 spillere og 7 træner/ledere til årets træningslejr i Tyrkiet.

Med på turen er også 6 spillere fra HB&Is U19-hold nemlig Lucas Dahl, Noah Kristensen, Lucas Jensen, Magnus Petterson, Frederik Nymark Andersen og Victor Krogholt.

Ifølge cheftræner Lars Feist er det er vigtigt, at trænerteamet allerede nu begynder at få integreret spillere fra U19 omkring senior, og det er en rigtig god måde for trænerteamet af få kigget nærmere på disse spillere, og for spillerne selv er det vigtigt at få en masse træninger med 1. holdet, og så er det jo op til spillerne selv at få afleveret nogle gode indtryk.

Efter lidt indtjekningsproblemer i lufthavnen kom alle godt igennem security og paskontrol – eller det vil sige næsten alle. Holdet gode holdleder Martin Christophersen løb ind i nogle ”udfordringer”, men det lykkedes til sidst at få alle mand med ombord i flyet, og så betød det jo ikke noget at hele flyet blev holdt tilbage i 30 min.

Divisionsholdet ankom til hotellet omkring kl. 01.00, hvor der var sørget for natmad til holdet, og herefter sengetid inden turens første træning stod for døren fredag morgen.

De få timers søvn havde ifølge cheftræneren sat sine spor, så det var en flok søvndrukne spillere der troppede op til den første træning, der trods få timers søvn alligevel fik afviklet en fin første træning.

Inden eftermiddagens træning skulle der behandles, hviles og spises og det var nogle noget mere parate spillere trænerteamet fik på banen til turens anden træningspas – vejret til trods hvor det stod ned i stænger.

Temaet for de første træninger har været fokus på offensiven som skal støves godt og grundigt af på træningslejren, hvor holdet har rigtig fine forudsætninger for at arbejde med den del af spillet.

Spillerne bor på 3-mands værelser i små lejligheder, og Lars Feist melder retur, at der er en rigtig god stemning blandt drengene, hvor der bliver hygget på kryds og tværs.

Den første træningskamp blev spillet lørdag eftermiddag, hvor modstanderen var FC Balkany, der til dagligt spiller i den næstebedste række i Ukraine, og som har et fuldtids setup.

Ifølge cheftræneren var et rigtigt godt hold HB&I mødte og på trods af, at slutresultatet blev et lille nederlag på 0-1 så spillede de blå- hvide Holbæk drenge en god kamp, hvor i sær pres og den defensive organisation var på et højt niveau. Offensivt så det ligeledes væsentligt bedre ud end i de tidligere kampe, og flere af de ting som holdet har trænet på turen så ud til at have haft en effekt.

Efterfølgende har den stået på hvile, behandling og aftensmad og inden spillerne kunne søge hvile på værelset, så var holdet igennem turens første mentaltræning som blev ledet af HB&Is mentaltræner Martin Hartmann. Cheftræner Lars Feist syntes at den del er utrolig spændende og det virker til, at spillerne tager godt i mod den viden som Martin giver dem.

Kampforløb HB&I – FC Balkanny:

Udskiftninger:

Sebastian Johansen ud       Jeppe Illum ind                  55 min

Emil Bjørn ud                      Aske Lundsgaard Ind        60 min

Christian Olsen ud              Birol Serinkanli ind             65 min

Jonas Bengtsson ud            Alexander Stroustrup ind    70 min

Malte Sjørslev ud                Nikolaj Frandsen ind          70 min.

Mikkel Jensen ud                Lukas Dahl ind                  79 min.

Mads Larsen ud                  Lucas jensen ind                79 min.

Ferdinand Bangsgaard ud    Sina Ghiabi ind                  85 min.

Viktor Sørensen ud             Peter Pele ind                    85 min.