Historisk generalforsamling i HB&I

26. november 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Klubnyt

Den ekstraordinære generalforsamling i HB&I blev en historisk en af slagsen, både hvad angår antallet af medlemmer i salen og den ekstraordinære hurtige afholdelse.

At der er mange medlemmer med et stort hjerte for klubben blev i den grad bekræftet da Sportsbyens største mødelokale var fyldt til randen med ca. 90 aktive HB&I medlemmer.

Man kunne mistænke de opstillede kandidater for aftalt spil, hvor 2 af de 7 bestyrelsesmedlemmer ikke var på valg, da Maja Liep og Jacob Madsen ønskede at fortsætte deres arbejde i bestyrelsen.

Det efterlod 5 ledige stole i bestyrelsen hvoraf den ene var formandsposten. Til denne post var der kun 1 kandidat der stillede op og det gjorde at klubbens nye formand Kim Stroustrup efter ganske få minutter kunne modtage medlemmernes klapsalver.

Det efterlod tilbage 4 ledige pladser i bestyrelsen og her opstillede Mads Munkholm, Jesper Larsen, Jørgen Brodersen og Rasmus Jægersø, der alle 4 kunne indtræde i bestyrelsen uden nogen modkandidater.

Med tilgangen af de 5 nye medlemmer inklusiv den nye formand er HB&Is bestyrelse igen fuldtallig.

Den nye bestyrelse får ikke lang tid inden den igen er på valg, da bestyrelsesmedlemmerne igen vil være på valg til den ordinære generalforsamling i februar 2020.

Bestyrelsen har sammensat sig på følgende måde:

Kim Stroustrup (formand)

-          Direktør Hospitals & klinikspecialisten

Mads Munkholm (næstformand)

-          Uddannelsesleder på Teknisk Gymnasium i Slagelse

Jesper Egholm Larsen (kasserer)

-          Revisor Revision & Rådgivningsgruppen Holbæk

Maja Liep (bestyrelsesmedlem)

-          Pædagogisk leder Stenhus Gymnasium & HF

Jacob Madsen (bestyrelsesmedlem)

-          Ingeniør Terkel Pedersen Rådgivende Ingeniører Holbæk

Jørgen Brodersen (medlem)

-          Production Director hos Brentag Biosector

Rasmus Jægersø (bestyrelsesmedlem)  

-          E-commerce Manager DK Company

Den ny bestyrelse har en stor opgave foran sig, hvor sagen omkring fraflytningen af Borgmestergårdsvej helt sikkert står øverst på opgavelisten.

Fra klubben skal der lyde en kæmpe tak for en fantastisk indsats til de afgående bestyrelsesmedlemmer der igennem den seneste periode har sikret at der i en lang årrække igen er kommet styr på økonomien i klubben, sportslig succes og generhvervelsen af klubbens B-licens.