Historisk afslutning på SuRi Park

16. juni 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Regn, lyn og torden satte scenen inden den absolut sidste kamp på SuRi Park blev fløjtet i gang, og flere tvivlede på, om det mon skulle lykkedes at afvikle kampen mod Karlslunde.

Vejr symbolikken var på mange måder en fin intro til en festlig kamp, hvor det mest af alt var æren der var på spil. Karlslunde, havde hvis Herlev tabte den sidste kamp, muligheden for at bringe sig op på 2. pladsen i DS rækken, men vigtigst af alt, så gælder DS rækken om (hvis ikke man bliver nummer 1), at slutte i top 5, da det er disse hold der bliver seedet til den kommende sæson.

De foregående to opgør mod Karlslunde var begge endt 3-3, og kampens betydning i betragtning gjorde da også, at man kunne forvente to hold hvor begge hold kunne slippe håndbremsen og gå efter, at få en god start på den efterfølgende afslutningsfest.

De blåblusede Holbæk drenge havde i 1. halvleg da også i flere gange muligheden for at bringe sig komfortabelt foran, men en kombination af vanvittige redninger fra Karlslunde målmanden og uskarphed for målet gjorde, at det kun lykkedes at lave en enkelt scoring, som allerede kom efter bare 3 minutter.

Næsten lige så hurtigt fik Karlslunde udlignet til 1-1 i 2. halvleg efter bare 5/50 minutter og så stod den ellers på god underholdning, hvor begge mandskaber gik efter en sejr.

Scoringerne udeblev, og bedst som man gik og troede på en uafgjort, tacklede Simon Engberg i to omgange bolden videre, for derefter at knalde kuglen direkte op i krydset, og hermed afslutte en fantastisk sæson på den fornemmeste vis.   

Som om dette ikke var nok, så skulle sæsonens topscore Rasmus Suhr da lige slutte festen af med et elegant chip, og kunne hermed med sin scoring til 3-1 afslutte sæsonen med hele 19 fuldtræffere.

Kampen var på flere måde historisk. For det første blev det den sidste kamp på SuRi Park. For det andet tangerede holdet den tidligere rekord fra sæsonen 2008/2009, hvor holdet ikke har tabt i 20 kampen i streg. For det tredje blev det til en ny rekord i DS rækkerne, hvor holdet satte en ny rekord i antal point i rækken, hvor det suveræne Holbæk hold med 16 point ned til 2. pladsen kunne afslutte sæsonen med hele 66 point.

Der skal lyde en kæmpe tak og tillykke med oprykningerne i henholdsvis serie 2 og DS rækkerne, hvor præstationerne har været vildt imponerende. HBI kan nu se frem til at tage det nye stadion i brug i Sportsbyen, når HBI efter sommerferien igen er tilbage i det gode 2. divisions selskab.

Fotos: Laila Versemann, Versemann Photo|Graphic