HBI historikeren Mads Munkholm NY formand i sponsorudvalget

18. januar 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Klubnyt

I forbindelse med Carsten Damgaards ansættelse som direktør i Holbæk Sportsby, har det ikke været muligt for Carsten at fortsætte sin store indsats som formand for HBIs sponsorudvalg og derfor blev der på seneste sponsorudvalgsmøde valgt en ny formand til udvalget. Fra klubbens side en kæmpe tak til Carsten Damgaard for en fantastisk indsats igennem en lang årrække.

 

Mads Munkholm blev valgt som formand for sponsorudvalget og det er ingen hemmelighed, at Mads formegentlig er den person i Danmark der kender mest til HBIs historie. Her følger historien om klubbens ny formand for sponsorudvalget.  

 

Mads er 34 år, født og opvokset i Holbæk - men i dag bosat i Slagelse sammen med hans hustru Trine og to børn Karla (3 år) og Alfred (1 år). Mads er uddannet cand.scient.soc. i socialvidenskab og historie ved Roskilde Universitet, RUC, og arbejder i dag som Uddannelsesleder ved det tekniske gymnasium (htx) i Slagelse.

 

Mads har fulgt HB&I siden 1993 hvor han startede med at komme til fodbold som tilskuer på Holbæk Stadion. Et par år senere begyndte han at spille ungdomsfodbold. Efter eget udsagn var han ikke nogen særlig god fodboldspiller, men en knokler. Det blev dog til en enkelt optræden på klubbens bedste ynglingemandskab på en træningstur til Italien. 

 

Han har altid været bidt af en gal fodbold og er en fodboldhistorisk nørd! Lige siden han var barn har Mads gemt alle mulige fodboldeffekter; blade, bøger, magasiner osv. - og har desuden gemt gamle tabeller, stillinger og topscorerlister i kladdehæfter og ringbind. I 2004 påbegyndte Mads Munkholm på mere systematisk vis, at arbejde på at kortlægge HB&I's divisionshistorie. Dette hobbyarbejde fik arbejdstitlen »Årsbogen«, og foregik over godt og vel et år ved mikrofilms-apparatet på Holbæk Bibliotek, hvor gamle aviser blev udforsket. I 2005 kunne Mads offentliggøre 100 ringbindsider med HB&I-statistik. Han valgte efterfølgende at gøre materialet tilgængeligt på aarsbogen.dk og siden internetlanceringen er det statistiske materiale løbende blevet opdateret og nyt materiale bliver ligeledes løbende tilføjet. Det er i dag derfor mere retvisende at kalde hjemmesiden for et fodboldarkiv, og i dag tilgås det historiske og statistiske materiale nu på www.holbaek.fodboldarkiv.dk.

 

Mads´ vej til klubbens sponsorudvalg går først og fremmest gennem hans bidrag til klubbens trykte kampprogram, som han siden foråret 2015 har været med til at lave sammen med flere medlemmer i sponsorudvalget (Laila, Erik og Michael). Herigennem har han deltaget ved mange af pre-match-arrangementerne både som gæst, oplægsholder og som vært, og Mads´ indtræden i sponsorudvalget er efter eget udsagn en naturlig forlængelse af dette. 

 

Mads udtaler, at hvis han på nogen måde kan bidrage til, at hans hjerteklub igen vender tilbage til toppen af dansk fodbold, så stiller han sig gerne til rådighed. HB&I er i dag en klub i sportslig og organisatorisk fremgang med en klar vision, og med et klart mål for de kommende års udvikling. Men for at kunne realisere klubbens målsætning, så er det nødvendigt med et stærkt gensidigt partnerskab mellem sponsorerne og HB&I - med klubbens førstehold som naturlig spydspids. Det partnerskab vil Mads Munkholm gerne være med til at vedligeholde og udvikle. HB&I har et stærkt "brand", som der nikkes anerkendende til i fodbold-Danmark. Det har klubben fået efter mange års flid - såvel sportsligt som organisatorisk, men intet kommer af sig selv. Det koster penge at drive en succesfuld fodboldforretning, men succes er også et holdspil - og uden aktive, engagerede og dedikerede sponsorer, intet fundament for fodbold på absolut topplan i Nordvestsjælland. Det arbejde vil Mads Munkholm gerne være med til at præge.

Fra klubbens side skal der lyde et stort velkommen ombord i sponsorudvalget.

 

Medlemmer i sponsorudvalget:

 

·         Mads Munkholm (formand) mads@fodboldarkiv.dk

·         Asger Madsen (salgs- & kommunikationschef) am@hbi.dk

·         Søren Hansen (salg) sh@hbi.dk

·         Erik B Sørensen (salg/programmer) erik@kontorcirklen.dk

·         Peter Cosmus (salg) cosmusjensen@gmail.com  

·         Laila Versemann (fotograf/programmer) laila@lailaversemann.com

·         Maya Grydholt (bogholderi/fakturering) maya@okomina.dk

·         Michael Christensen (bestyrelsesmedlem/kasserer/events) micprivat@mail.dk

·         Johnny Vejlebo (bestyrelsesformand/events) joni@roskilde.peugeot.dk