Hattrick da Rasmus blev Suhr

30. marts 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

8 min. 1-0 Mickey Mikander

15. min. 1-1 Rasmus Suhr

18. min. 1-2 Rasmus Suhr

60. min. 1-3 Rasmus Suhr

84. min. 1-4 Jonas Bengtsson

91. min. 1-5 Jesper Halling

Hvis DS holdet fra Holbæk skal spille med om oprykningspladsen er 3 point mod bundholdene et must. Holdet levede da også op til favoritværdigheden og endte med at trække en komfortabel 1-5 sejr hjem til Holbæk.

Om det var første gang på græs eller hvad der gjorde at HBI drengene kom skidt ud til kampen vides ikke, men der skulle en chokstart og bagud med 1-0 inden 2 x Rasmus Suhr fik vendt den dårlige start til en sikker sejr på hele 1-5.

Manager Morten Skovby var da efter kampen også mest positiv over resultatet, der oplevede at græsunderlaget var en stor udfordring for holdet, at spille den form for fodbold som de er bedst til.

Underlaget betød at taktikken i pausen blev ændret til en mere direkte spillestil og Suhr kunne således afslutte en go dag på kontoret med et vaskeægte hattrick inden først Jonas Bengtsson og herefter Jesper Halling flot afsluttede kampen med 3 meget sikre point.

Rundens øvrige resultater flaskede sig, set med Holbæk øjne, helt perfekt da Avedøre tabte til Herlev og GVI tabte til BSF og Karlslunde igen kun fik 1 point. Med rundens øvrige resultater betyder det at HBI nu er har lagt sig fint på 1. pladsen med 4 point ned til Avedøre.

En sejr i næste hjemmekamp mod Avedøre kan betyde at holdet kan bringe sig i en fantastisk position i forårsturneringen, da de har muligheden med blot 10 runder tilbage, at ligge sig helt i front med ikke mindre en 7 point ned til 2. pladsen.

Kampen med Avedøre spilles fredag d. 5. april kl. 18.30. Der er brug for at holdet får den bedste opbakning fra en masse tilskuere, så husk at inviter naboen mfl. til en spændende fodboldkamp på SuRi Park.