Hårdt arbejde og viljen til sejr gav bonus

18. april 2019 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Da der manglede blot 13 minutter lænede det sejrsvante førerhold i serie 2 sig faretruende op ad sæsonens første nederlag. Spillet især i første halvleg var et pænt stykke fra vanligt niveau, men indstillingen og viljen kunne der ikke sættes en finger på - og så kom målene til allersidst.

”Strøby er et svært hold at spille mod, og vi lavede mange fejl”, lød det fra cheftræner Jimmi Falk, der med et skævt smil fortsatte: ”Men det lykkedes heldigvis.”

Hjemmeholdet var godt forberedt, stod meget kompakt og gjorde det svært for holbækkernes offensive spil, imens de ventede på at udnytte gæsternes fejl. Og dem kom der en del af! Allerede efter 9 minutter udnyttede værterne en af mange fejl og bragte sig iskoldt på sejrskurs. Herefter foregik det på Strøbys præmisser i resten af halvlegen.

Anden halvleg blev bedre set fra Holbæk-lejrens vinkel. Men stadig var holdet et stykke fra det, de plejer at levere. Mange gange lå den sidste aflevering forkert, markeringerne svigtede eller bolden blev mistet i opspillet. Hvilket gav hjemmeholdet flere store chancer som, hvis de var blevet udnyttet, kunne have givet et helt andet resultat.

Indstillingen, taktiske ændringer samt indskiftningen af Jonas Bengtsson endte dog med, at holbækkerne fik vendt kampen på hovedet i slutfasen. Først scorede Jesper Halling, da han efter et par gode træk udplacerede målmanden og udlignede til stor jubel for hele Holbæk-lejren.

Efter udligningen gik de unge holbækkere målrettet efter fuld valuta. Det gav bonus ganske kort før tid, da Jonas Bengtsson sørgede for at køreturen hjem til Holbæk givetvis blev lidt sjovere.

Med aftenens sejr nåede Holbæk op på ikke mindre end 12 sejre i træk! At sejren denne onsdag aften både krævede hårdt arbejde og også lidt – indrømmet – held, fremgår ikke af tabellen, som er temmelig rar at studere, hvis man holder med Holbæk.

Holdet har pause til mandag d. 29.4, hvor Svogerslev kommer på besøg.

Jonas Bengtsson blev matchvinder med en scoring kort før slutfløjt (foto: Laila Versemann)