Gil på tavlen i tam affære

24. august 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Malte Sjørslev (8 min.)

1-1 John Frederiksen (40 min.)

2-1 John Frederiksen (53 min.)

2-2 Gilberto Macena (61 min.)

Første halvleg i midtugekampen i Slagelse viste for alvor hvor god fodbold Holbæk drengene kan spille, så der var en klar forventning om, at den anden udekamp i træk og tredje kamp på blot seks dage skulle afsluttes med 3 point mod Skovshoved.

Indledningsvis så det da også ud som om, at HB&I var kommet til Klampenborg for at tage alle 3 point med hjem til Holbæk, men den fine start rakte kun ca. 20 minutter og så gik tempoet ud af kampen.

HB&I kom planmæssigt foran på en scoring direkte på frispark, hvor Malte Sjørslev sendte et godt spark i kassen uden for rækkevidde for den tidligere Brøndby og HB&I målmand Frederik Mehder.

Herefter overlod de på dagen helt hvide Holbæk spillere initiativet til Skovshoved og efter en flot nedtagning og efterfølgende flugter kunne hjemmeholdet bringe sig på 1-1, som også var resultatet holdene kunne gå til pause med, på en flot varm sommerdag i det Nordsjællandske.

Det unge Holbæk mandskab har i de seneste kampe haft svært ved at komme godt ud til 2. halvleg, og kampen i Klampenborg var ingen undtagelse. De sædvanlige kloge og forudsigende Holbæk spillere formåede kun at reagere efter Skovshoveds aktioner, og det gjorde, at Holbæk drengene i perioder kom til at løbe alt for meget uden bold. 

Trænerteamet havde i pausen besluttet sig for, at skifte holdets anfører Ferdinand Bangsgaard ud, da der efter Cheftrænerens vurdering simpelthen var udsolgt hos anføreren. Det skal retfærdighedsvis siges, at holdets normalt suveræne anfører har spillet fuld tid i de seneste 7 kampe på kun 2½ uge. 

Ud af ingenting kunne Skovshoved bringe sig på 2-1 og det afstedkom kort tid efter en dobbelt udskiftning, hvor 2 friske offensive kræfter blev sat på banen. Med blå øjne er det helt fantastisk at se hvilke muligheder trænerteamet råder over. Mikkel Jensen og Gilberto Macena blev bragt i spil og det gjorde en forskel. Spillet blev flyttet frem på modstandernes halvdel og der blev truet både med dybdeløb og mange fine indlæg.

Der skulle dog et straffespark til, for at HB&I kunne udligne til slutresultatet 2-2 og helt nostalgisk og forrygende var det også at overvære, at HB&Is tilbagevendte brasilianske Guldfugl Gilberto Macena på straffesparket stensikkert udplacerede Skovshoved målmanden.

HB&I fastholdt i store perioder af den sidste del af kampen trykket mod Skovshoved målet, og i et par omgange var der muligheder for at sikre sig sejren. Det forblev ved lige ved og næsten og så kunne der i denne omgang kun sættes et enkelt point ind på kontoen, hvor holdet efter 4 kampe har tabt en enkelt, spillet 2 uafgjorte og fået en enkelt sejr og nu indtager en aktuel 9. plads i rækken.

Cheftræner Feist måtte efter kampen konstatere, at der manglede nogle procenter til dagens kamp og at man på en ikke fantastisk indsats måtte være tilfreds med et enkelt point. 

Rækken synes meget lige, hvor det kun er Helsingør der er stykket lidt af, så nu vil det pynte med 3 point om en uge, hvor Sportsbyen igen ligger bane til når FA2000 skal sendes til Frederiksberg med 0 point.