Frivilligt arbejde bidrager med 180.000 kr.

7. maj 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Klubnyt

I år blev Holbæk Bierfest afviklet i tæt samarbejde mellem Holbæk Bold- og Idrætsforening og Team Rynkeby Holbæk og det samarbejde forløb fantastisk !

En totalt udsolgt Bierfest med 700 festklædte og festglade gæster fik en fantastisk fest - og gav et rekordoverskud på mere end 180.000 kr., som nu er fordelt imellem Team Rynkeby Holbæk og HBI.

En af de festglade mennesker var Katrine Henriksen som også er sponsor i HBI og ejer af KH Din Assurandør ApS var da efter festen også meget begejstret og udtalte:” Årets Bierfest blev på alle måder en kæmpe succes. Holbæk Stadionhal var fyldt med festglade mennesker i tyrolerkostumer, som bidrog til at skabe et brag af en fest. TopSeven leverede som sædvanlig en stemning i verdensklasse, og dansegulvet var fyldt til randen. Maden som igen i år plet blev leveret af HBIs UEFA partner restaurant SuRi”.

Katrine Henriksen vurderede, at det vil være meget få af dette års deltagere, der vil gå glip af festen til næste år.

For Team Rynkebys vedkommende går pengene til forskning i børnekræft og til at støtte op om familier, hvor et barn er ramt af kræft. Pengene giver håb i en svær tid. For HBIs vedkommende går pengene til udvikling af børne- og ungdomsfodbolden, hvor alle børn, uanset niveau, kan få god træning og gode oplevelser.

Foreningslivet er en gave i Danmark og giver børn og unge den bedste forudsætning for livslange relationer.

Fra Styregruppen bag Holbæk Bierfest skal der endnu en gang lyde en kæmpe tak til de mange frivillige hjælpere der bidrog til at festen blev helt fantastisk. Både Team Rynkeby Holbæk og HBI har allerede meldt klar, at fortsætte samarbejdet om Holbæk Bierfest 2020 - så sæt kryds allerede nu den 18. april 2020.

Foto: Laila Versemann