Frank Petersen modtager DBU Sjællands guldemblem

10. februar 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Klubnyt

Manden har igennem det meste af sit liv ydet en kæmpe frivillig indsats for HBI og gør det fortsat.

Frank Petersen har igennem årene modtaget Henry Nedergaards Mindepokal og er æresmedlem i HBI, men på den seneste generalforsamling i DBU Sjælland blev det så tid til en ny fornem kåring

DBU Sjællands formand Jakob Koed overrakte prisen med nedenstående ord:

Frank Petersen, DBU Sjællands guldemblem
Siden 2002 år har Frank Petersen i al stilfærdighed passet hvervet som kasserer hos DBU Sjælland - år efter år har han haft sit fokus på regnskabet i bestyrelseslokalet og på talerstolen til delegeretmøderne. Det var derfor en overrasket kasserer, der på formandens opfordring blev kaldt op til talerstolen. 

"Hvis der er nogen, der kan betegnes som 'the grand old man', så må det være dig. I Holbæk har du været med til at passe på økonomien siden 1984 - og I DBU Sjælland siden 2002. Du er indbegrebet af en klubleder og en kasserer, og du sørger for med sikker hånd at holde styr på finanserne. Du kan virke lidt stille, men når man kender dig, så opdager man, at du bestemt også kan være festlig og har humor. Du er æresmedlem i Holbæk og meget respekteret for det store arbejde, som du har lavet og stadig laver for din klub. Du har fået et utal af anerkendelser i Holbæk, og nu kan du så føje endnu en hæder på listen, da det er mig en stor fornøjelse at tildele dig DBU Sjællands guldemblem", sagde Jakob Koed.     
 
Herefter overrakte han DBU Sjællands højeste hæder, Guldemblemet, til en tydeligt rørt Frank Petersen.

"Som de fleste nok ved, så hader jeg overraskelser. Men jeg siger tusind tak for hæderen, det betyder rigtig meget".   

Udover sin mangeårige indsats for DBU Sjælland, har Frank Petersen ligeledes formået at være en central figur i Holbæk B&I hvor han fra 1984 og en årrække frem sad i den vestsjællandske klubs bestyrelse. 
En indsats der har givet ham det kærlige lokale tilnavn i klubben som Mr. Holbæk, og selvom Frank Petersen i de seneste mange år ikke har været en del af bestyrelsen i Holbæk B&I, så yder han stadig en stor indsats for klubben. 


Fakta
Frank Petersen – født 27. oktober 1950

Udpluk af øvrige hæderbeviser
2000: Modtager af Henry Nedergaards Mindepokal (Holbæk B&I)
2002: Modtager af DBU Sjællands æresemblem
1997: Holbæk Kommunes aktivitetspris 
2000: Æresmedlem i Holbæk B&I